Mopi ta Walking Dead game je fakt super. Každou chvíli musíš zvažovat rozhodnutí a dávat si pozor na to co uděláš.. jen je mi líto že jsem nemohl zachránit i toho druhého sympatičtějšího kluka, ale já se rozhodl pro toho retardovaného chlapce, který mě ještě dostává do problémů.. Vážně super hra
"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
To je Dagi-Raht Khajiit z nexusu. Přidá další khajitskou rasu. A ty vlasy zas Apachi Skyhair (a tahle postava byla dělaná podle předlohy mé kamarádky )
Já sice nějaký mody zkoušel, ale pokaždý se tam vyskytlo něco, co jsem prostě nedokázal přenýst přes srdce, tak šel mod do koše, i když se jednalo třeba o nějaký nepodstatný detail.
.
Reverzní upír (Vampire Reverse) diagnosed by Whirt
Já pár módů mám, hlavně teda na úpravu hraní samotného, aby mi to víc vyhovovalo. Třeba upravený interface a členěné favorites menu. Ale módy, co moc zasahujou do hry nebo nedjtebohové do lore, nepoužívám.
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.