SuperHunter napsal:
69 ? To je teda slušně pomalý Matte
To nejsou úhozy za minutu, Huntere, ale Slova za minutu..
Náhodou.. to není špatné.. předpokládám, že musel mít tak min. 200 úhozů za minutu.. Což není zlé..
"Život je jako metal... Je rychlý, tvrdý, ale přesto uvnitř krásný!" 7.9.2014 - Level 12 (Falmer) - Ocenění "Pisálek" & "Pravidelná docházka" 17.11.2014 - Level 25 (Dwarven ballista) - Ocenění "Jarl povídkářů" za rok 2014 7.4.2015 - Level 34 (Boethiah) - Ocenění "Hráč ve zdejších kobkách"
Zkoušel jsem to víckrát se přiznám a nejlepší jsem byl jako třetí (na třetí pokus) ze zúčastněných. To bylo slov myslím 76. Vždy jsem se však zdržel s opravou nějakého slova, tak se pochlubím mým posledním a víceméně průměrným výsledkem...
ED.1 - Btw Matte, co znamená "imaginární pindík"? Nevím, jak ty, ale já penis opravdu mám.
ED.2 - Tak teď jsem to dal zas a měl jsem 78 a byl osmý, tak na to třetí místo jsem musel dát víc, nebo se hranice posunuli s jiným lidma. Ale prostě jsem z vás nejlepší, tak jako tak
Upravil/a Lord Rade dne 12.04.2015 20:17
"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
Povídka z postapocalyptického světa (Fallout)zde Máš zájem o Let´s play videa ze Skyrimu a dalších? Kliknizde LPéčková Facebook fan page klikni zde Netradiční DrD (hra na hrdiny) ze světa Falloutzde Chceš vést Osadníky k lepšímu životu? Navštiv je zde Steamnick: LordeS111 Originnick:LordeS11
LR: jasně, ale tam jsou nejlepší
Upravil/a LordeS dne 12.04.2015 20:33
Est Sularus Oth Mithas
Povídka z postapocalyptického světa (Fallout)zde Máš zájem o Let´s play videa ze Skyrimu a dalších? Kliknizde LPéčková Facebook fan page klikni zde Netradiční DrD (hra na hrdiny) ze světa Falloutzde Chceš vést Osadníky k lepšímu životu? Navštiv je zde Steamnick: LordeS111 Originnick:LordeS11
SuperHunter napsal:
69 ? To je teda slušně pomalý Matte
To nejsou úhozy za minutu, Huntere, ale Slova za minutu..
Náhodou.. to není špatné.. předpokládám, že musel mít tak min. 200 úhozů za minutu.. Což není zlé..
Aha já myslel že to sou úhozy
Tak třeba na škole (ještě na středce) jsem měl průměrně 270 ú/m, a abych udělal státnice, tak jsem musel psát min. rychlostí 300 ú/m... Dvě spolužačky dokázaly psát rychlostí 340 ú/m!!! A to už je ku*va rychlost!
"Život je jako metal... Je rychlý, tvrdý, ale přesto uvnitř krásný!" 7.9.2014 - Level 12 (Falmer) - Ocenění "Pisálek" & "Pravidelná docházka" 17.11.2014 - Level 25 (Dwarven ballista) - Ocenění "Jarl povídkářů" za rok 2014 7.4.2015 - Level 34 (Boethiah) - Ocenění "Hráč ve zdejších kobkách"
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.