Na ten náhodný název jsi přišel zcela náhodou, že pane Náhodný?
Ne, mám to celý promylšený... vlastně je to tak můj a Máhy nápad/plán... členové by samozřejmě platili poplatek měsíc/rok(?) s tím ale, že v tom podniku by měli vše zdarma v libovolném množství... nevím, jak přesně by se dělalo další financování, asi formou dobrovolných příspěvků... ale to je vedlejší... ale chtěl bych, aby to mělo takový ten prestižní nádech... No... ale než (a jeslti vůbec) todle zrealizuju... kdo ví...
Povídka z postapocalyptického světa (Fallout)zde Máš zájem o Let´s play videa ze Skyrimu a dalších? Kliknizde LPéčková Facebook fan page klikni zde Netradiční DrD (hra na hrdiny) ze světa Falloutzde Chceš vést Osadníky k lepšímu životu? Navštiv je zde Steamnick: LordeS111 Originnick:LordeS11
Alespoň trocha pozdvižení při učení se... (taková hora papírů přede mnou = nekompletní otázky z ekonomie, účto jsem se neodvaoval vytisknout... je na disku Macu... ) a to vše mě čeká, plus ČJ plus AJ... achjo...
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.