EldeR napsal:
No mě nic neříkaj, to je pravda, ale u tebe si tím tak jistej nejsem .....
Nóó...
No dobrá, říkají, no.
- Kokosové. Přesně, kdyby kokosáci nedělali uražený, tak mužou sem... já nevim, ale mám pocit, že problémy se tak nějak vyříkaly.
Ale jo, já jim to řeknu... pokud tam budu mít cestu dříf jak strýc Elderos.
- Haha, moje trojky, no... no, tak táta se trochu zlobil... ale né kvůli známkám, ale kvůli tomu, že jsem dal třídní bonboniéru.
Upravil/a Mike dne 30.04.2014 16:56
Noo... jenže já když se podívám směr odpadkový koš, tak vidím láhev další pepsi 1,5 litru, pak nějaký plechovky od pepsi, pak plechovku od coca-coly, pak... no, nějaká RC cola tu byla, a ták ... a to jsem ten koš nedávno vynášel...
EldeR: Ty si děsnej... Ale jo, dal bych si... včera jsem jedl nějakou marmeládu od Hamé... nějak palačinková se to jmenovalo... a děsně mi chutnala, jedl jsem to lžící ze sklenice ... a pak kouknu na složení a že přes 70% jablek v tom je...
Upravil/a Mike dne 30.04.2014 19:20
Ty jedeš teda. No je... může za to kukuřičnej sirup, kterej v EU výrobcích vesměs není. Už třeba, když mi kámoš vietnamec dovezl UK colu, tak byla jiná (Vanilla - i jinou plechovku měla...)
No jo no, já to dělal hlavně kvůli těm plechovkám.. to je sběratelská záležitost Ale většina nápojů je pěkně sladká břečka.. ani se nedivím že většina američanů sou chodící tuky když tohle pijou každej den. Většinu jsem nebyl ani schopnej dopít, a vylil jsem to do hajzlu protože to bylo fakt něco strašnýho Ale energeťáky maj dobrý no
Jo to co jsi vypsal je v pohodě, ale já myslím ty ostatní.. Třeba grepová fanta.. Z toho jsem se fakt málem pozvracel Sem si říkal "Mm fanta ta mi chutná.." S chutí jsem se do toho pustil a bléééééé
- Napadlo mě otevřít něco na způsob Gentlemen's clubu... Má to ale malý problém. Vlastně velký. Vlastně dva problémy. Nemám na to prachy a nemám pořádný prostory (to by se dalo řešit lépe, kdyby se vyřešil problém číslo jedna )
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.