Ra\de (už ti asi neřeknu jinak nebo dokud mě to neomrzí) to mě napadlo a udělal jsem to, ale chtěl jsem vědět jestli zdejší uživatelé mají nějáké preferované kapely
Leneren napsal:
Ra\de (už ti asi neřeknu jinak :D nebo dokud mě to neomrzí) to mě napadlo a udělal jsem to, ale chtěl jsem vědět jestli zdejší uživatelé mají nějáké preferované kapely :)
Sice možná nebudou úplně Vikingské, ale já poslouchám ELUVEITIE, Turisas a KORPIKLAANI.
Povídka z postapocalyptického světa (Fallout)zde Máš zájem o Let´s play videa ze Skyrimu a dalších? Kliknizde LPéčková Facebook fan page klikni zde Netradiční DrD (hra na hrdiny) ze světa Falloutzde Chceš vést Osadníky k lepšímu životu? Navštiv je zde Steamnick: LordeS111 Originnick:LordeS11
Když už jsme u toho hledání kapel.
Nezná tu někdo nějakej kvalitní Suicidal Black Metal či Depressive Black Metal ???
Zapalte bible obraťe kříže papeže pošlete nejlíp za mříže!!!!!!
Steam nick: ScarletWhore
Jsem neschopný retard kterému musí MIKE připomínat změny podpisu
Já upadám do deprese, když mám cigára ale nemůžu najít zapalovač.
Est Sularus Oth Mithas
Povídka z postapocalyptického světa (Fallout)zde Máš zájem o Let´s play videa ze Skyrimu a dalších? Kliknizde LPéčková Facebook fan page klikni zde Netradiční DrD (hra na hrdiny) ze světa Falloutzde Chceš vést Osadníky k lepšímu životu? Navštiv je zde Steamnick: LordeS111 Originnick:LordeS11
Neee nesnažím se z toho chytit depku -_- Ale ta atmosféra je nenahraditelná
Snad se tu objeví Naga a zachrání mě
LordeS: Soucítím s tebou ačkoliv nekouřím
Jinak Good Podpis
Upravil/a METTALIC dne 26.01.2014 19:15
Zapalte bible obraťe kříže papeže pošlete nejlíp za mříže!!!!!!
Steam nick: ScarletWhore
Jsem neschopný retard kterému musí MIKE připomínat změny podpisu
poslední dobou ujíždím na téhle , hlavně od 0:43 :
Upravil/a LordeS dne 27.01.2014 22:02
Est Sularus Oth Mithas
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.