a já zase sleduju, že sleduješ, že tě sleduju... no doufám, že to někdo nesleduje, protože to by pak sledoval to naše sledování a nevím, jestli je zdraví prospěšný to sledovat
.
Reverzní upír (Vampire Reverse) diagnosed by Whirt
a já zase sleduju, že sleduješ, že tě sleduju... no doufám, že to někdo nesleduje, protože to by pak sledoval to naše sledování a nevím, jestli je zdraví prospěšný to sledovat
Hej no z toho nemužu
To sleduju
.
Reverzní upír (Vampire Reverse) diagnosed by Whirt
Mike: Super, zrovna jsem si říkal že se asi půjdu kouknout na nějakej film jak se nudím , díkes Mám celej tejden volno, tak mám v plánu si udělat "filmovej tejden" D
Upravil/a S3cR3 dne 28.04.2014 21:49
Jáj, oukej, to je dobře! Není zač, určitě se bude líbit!
Jinak, mám tu ještě jeden, u kterýho, pokud se na to budeš dívat ignoruj hodnocení na csfd... je docela zcestný... Já bych tomu střihnul takovejch 70% = fajn film. http://www.csfd.c...cni-boure/ - Sluneční bouře
(Oba ty filmy jsou minimálně na uložtu, kam jsem teď koukal... ale určitě je najdeš i na torrentu... )
(Jestli chceš, řekni, mužu ti jich doporučit víc )
Upravil/a Mike dne 28.04.2014 21:59
Není zač. I když, já nevím, co už jsem ti cpal, nebo co jsi už viděl... (Protože jsem teď dost kecal třebas s EldeRem přes zprávy a tomu jsem toho naposílal taky dost a ve zpětných reakcích jsem třeba upravil na některý filmy názor... )
Filmy - pro všechny, kdo se rádi podívají na něco, co je fajn a Mike to hodnotí 70% a více
Naga: SR série je super, ale předchozí díly jsou takové "klony gta" no.. Ale od 3 dílu do 4 se to přesunulo na vlastní šílenou cestu Ale určitě si zahraj všechny
hele Miku já prostě tyhle psychologický dramata moc nemusím..... většinou se tam stejně nic moc zajímavýho neděje, čekáš, že se něco stane a najednou závěrečný titulky. Nejsem asi ten typ "intelektuálního diváka", kterej se pak na sklenkou "kvalitního vína správnýho ročníku" rozplývá nad úžasnou hloubkou filmu, geniálníma myšlenkama a poselstvíma (který tam kolikrát ani nejsou), jenom aby nebyl mezi ostatníma za kulturního barbara
Já sem kulturní barbar !!! A proto nekoukám romantický, rodinný, psychologický, pohádky, hudební, dramata, poetický, muzikály a podobný
EldeR napsal:
hele Miku já prostě tyhle psychologický dramata moc nemusím..... většinou se tam stejně nic moc zajímavýho neděje, čekáš, že se něco stane a najednou závěrečný titulky. Nejsem asi ten typ "intelektuálního diváka", kterej se pak na sklenkou "kvalitního vína správnýho ročníku" rozplývá nad úžasnou hloubkou filmu, geniálníma myšlenkama a poselstvíma (který tam kolikrát ani nejsou), jenom aby nebyl mezi ostatníma za kulturního barbara
Já sem kulturní barbar !!! A proto nekoukám romantický, rodinný, psychologický, pohádky, hudební, dramata, poetický, muzikály a podobný
Hej, to co popisuješ jsem přesně já. (až na to víno teda...)
Né, hele, já tydle psychodramata mám rád... A ne, nejsem kulturní barbar. Právě jsem sepsal na wikně krásný článek o Divadle Palais-Royal, klik ... a vůbec, tsss...
Ale hele EldeRe, Twin Peaks by tě bavit mohlo.
S3cR3 napsal:
Hustý ! Díky tobě se sekrouš nebude přes týden nudit
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.