Mortík: Ta full je výborná. Jsem viděl na FB jak kreslíš a pořad si říkam Jak takhle můžete kreslit ja mam problémy se sluncem
Upravil/a METTALIC dne 30.08.2013 01:16
Zapalte bible obraťe kříže papeže pošlete nejlíp za mříže!!!!!!
Steam nick: ScarletWhore
Jsem neschopný retard kterému musí MIKE připomínat změny podpisu
Brat s vypůjčil od kamaráda Furbyho a řeknu vám, to je teda věc ňák nemůžu odolat afurt do toho šťouchám, chlámu se a ten kokos se tomu směje nelíbí se mi, vůbec, ale musím uznat že je s tím sranda teď, když dovolíte, jdu dál šťouchat
Zdravím osazenstvo, a i když jsem tak trochu možná v tomhle pomalejší, nemůžu se zbavit poslední dobou v hlavě téhle hitovky, nemá chybu :-D Pěkný pátek všem...
Parrote ? ty jsi se mnou chtěl mluvit? sry ale chat mi spadnul ... hraní DAO s renderováním mi strašně zasekává comp (a nebo mi to jeden nejmenovaný jen tak nakecal ? )
Upravil/a scorpioncz dne 30.08.2013 11:04
Jakej klub ??? Já s uctívači koal nechci mít nic společnýho A pokud myslíš těch, co zhlídli to video tak to potom jo
Upravil/a EldeR dne 30.08.2013 11:31
.
Reverzní upír (Vampire Reverse) diagnosed by Whirt
Ach jo, některé lidi opravdu nepochopím...
Pokaždé, když bylo zapotřebí, půjčoval jsem ochotně známým peníze (a nebyly to nejmenší částky). Měl jsem nazbyt, ty lidi znám, považoval jsem je za dobré přátele, tak proč ne?
Ale nyní, když mám vlastní bydlení a musím hlídat každou korunu, si to už nemůžu dovolit. Žel bohům, oni známí to nejsou nějak schopni pochopit, nejspíš si myslí, že kecám, nebo co... A tak jsou na mě naštvaní a ani se mnou nemluví...
Jak že se to říká? "Pokud si chceš z přátel udělat nepřátele, půjč jim peníze?"
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.