BTW, Miku, ty NIKDY nepropásneš příležitost ukázat tvoje jablíčko, že jo
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
@Lord Rade: No já recenze zásadně nečtu Jako pohádka to jde, ale jinak na prd, v tom s tebou musím souhlasit
A to sem si chtěl včera jenom trochu zpříjemnit čekání na Vikingy S02E10 a film s názvem Thor Kladivo bohů mě přišel jako dobrá volba .... opak byl pravdou, ale to se nedá nic dělat, s touto tématikou toho opravdu moc není, aspoň co se slušných filmů týče, pokud vynecháš tyhle pohádky a slátaniny
.
Reverzní upír (Vampire Reverse) diagnosed by Whirt
EldeR: No právě... Taky jsem hledal všechno možnýho, co se Vikingům třeba jen trochu podobá..
Naposledy jsem viděl film Velkokníže Jaroslav. Je to sice Kyjevská Rus, ale je tam i tlupa Vikingů... a sice je to spíš křesťanský film z počátku 11 stol. ale pořád dobré. První polovina mě docela bavila (bojování, prostředí), pak mi to už taky přišlo trochu pohádkové (zrada, láska, věznení - nějaké to mučení). Ale můžeš to zkusit. Je to film, který k tomu má alespoň blízko a není zaplácanej PC efektama.
Upravil/a Lord Rade dne 28.04.2014 15:51
"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
Jsem tu jedinej, co ho to nezajímá a čeká na titulky pro nový díl Simpsonů? Ta 25. řada mě chytla a tenhle díl vypadá, že bude v něčem přelomový...
Upravil/a Whirt dne 28.04.2014 15:56
Whirt napsal:
Jsem tu jedinej, co ho to nezajímá a čeká na titulky pro nový díl Simpsonů? Ta 25. řada mě chytla a tenhle díl vypadá, že bude v něčem přelomový...
Jáj, na Simpsonovi už jsem se táák dlouho nedíval...
dneska jsem vstával v jedenáct, a vzhledem k tomu, že jsem šel hned do města a přišel asi v půl jedný a od tý doby jen sedím a koukám na net/GoT, tak bych se měl pomalu zas jít učit... Ale fakt se mi děsně nechce...
(Jo a ještě jsem něco psal na wikipedii... děsně mě to chytlo... )
Lord Rade napsal:
EldeR: No právě... Taky jsem hledal všechno možnýho, co se Vikingům třeba jen trochu podobá..
Naposledy jsem viděl film Velkokníže Jaroslav. Je to sice Kyjevská Rus, ale je tam i tlupa Vikingů... a sice je to spíš křesťanský film z počátku 11 stol. ale pořád dobré. První polovina mě docela bavila (bojování, prostředí), pak mi to už taky přišlo trochu pohádkové (zrada, láska, věznení - nějaké to mučení). Ale můžeš to zkusit. Je to film, který k tomu má alespoň blízko a není zaplácanej PC efektama.
Velkokníže Jaroslav sem viděl a není to špatný
.
Reverzní upír (Vampire Reverse) diagnosed by Whirt
Dobrý film s vikingskou tématikou je Cesta bojovníka.
Mě se líbil, ikdyž má své mouchy, ale za zkouknutí jistě stojí a pak si udělá obrázek každý sám. Názory se totiž mohou lišit.
Nevím proč, ale na čsfd je tento film docela podhodnocený: http://www.csfd.c...bojovnika/
Whirt: Já si u Simsnů počkám na cz dabing, ale fakt se na 25. řadu těším. Kdesi se psalo, že bude přelomová, tak uvidíme.
Upravil/a Diego dne 28.04.2014 17:24
Ono asi jde o to, že není moc historicky natočený... Já to viděl kdysi dávno a už si toho moc nepamatuju, ale už jen dle kostýmů a toho, že Vikingové jedou na tak dlouhou výpravu, aby tam zabíjeli a zotročovali chudé indiány... Možná se na to ještě někdy kouknu, abych si to připomenul, ale pro fandy seveřanů to moc není.
Cože? Jak tam můžou mít starý báje vikingů takový hodnocení? Když jsem byl malý, tak jsem ten film nějak přetrpěl, ale nedávno jsem si to chtěl znovu pustit (protože jsem si to tenhrát vypálil z DVD půjčovny a chtěl jsem to ještě využít) a nemohl jsem to přetrpět... Je to strašně amatérský, blbej střih, kostýmy, herci, scénář... Prostě všechno. Mě to přijde jako hrůza.
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.