Mike: Stejně mám dojem, že většina ze zdejších fóranů nespadá ani do jedné kategorie (a myslím, že u strýčka je ta dobrá vůle spíš na hypotetické úrovni )
Tasemnice napsal:
Mike: Stejně mám dojem, že většina ze zdejších fóranů nespadá ani do jedné kategorie (a myslím, že u strýčka je ta dobrá vůle spíš na hypotetické úrovni )
Ligos: Ale bude!
Hypotetická úroveň ??? No aspoň něco... lepší než aby to nestálo ani za hypotézu
A asi tě zklamu, ale na základě mého dlouholetého pozorování má Ligos "komukolivžel" pravdu. Jak už tady někdo psal, tenhle rok bude stát taky za ho*no, ale musíme se pokusit z toho vytěžit, co se dá
.
Reverzní upír (Vampire Reverse) diagnosed by Whirt
Jak já říkám, 2013 nestál za hovno ani omylem, jenže když před ním byl ten totálně úžasnej rok 2012, tak 2013 vypadá trochu... ne zas tak dobře prostě
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.