Jáj, vy teda poradíte. Jdu zapnout Portal...
I když Half-Life 2 jsem ještě nehrál, ale co...
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Víte co je epic? Že mi můj nejstarší bratr, když jsem byl malý neuvěřitelně připomínal Elijaha Wooda (A trochu připomíná i teď... S tím rozdílem, že má na tvářích křoví jak pro křovinořez a vlasy jako Frodo - což odpovídá Elijahově roli Froda )
Jáj, zapnu Portal, a první co se stane: GlaDOS na mě schodí Companion Cube
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Mopidu napsal:
Já mám kamarádku která jako by Frodovi z oka vypadla. Říkám jí Frodo, už se s tím i smířila
No vsadím se, že jí nerostou epické vousy na tvářích jako mému bratru (to bych začal pochybovat, že je to kamarádka )
co je na vousech epickýho ???? já se taky v podstatě neholím, jen to občas zkrátím a znal jsem jednu holku, která měla ve 13ti hustší knír jak její vrstevníci
.
Reverzní upír (Vampire Reverse) diagnosed by Whirt
Ale je tu stále ta zpráva s Merlinem
Každopádně ten obrázek, co jsem viděl z údajného přiblížujícího se finále vypadá epicky!
Doufám, že ty neustále kecy o Albionu, co tam rozvíjí už pět let, teď nezhatí nějakým mizerným finále...
Škoda, že tu není víc lidí, co se na Merlina koukají
Jojo, je to můj no-escape bráška překládala jsem mu co říká GLaDOS a on na to "jen poškej GLaDOS, já ši vežmu dolt!"... No, on nějak obešel to Cake is a Lie místo ale už je v lvl 15, jen občas mu napovím. Je super
Mopidu napsal:
Já mám kamarádku která jako by Frodovi z oka vypadla. Říkám jí Frodo, už se s tím i smířila
No vsadím se, že jí nerostou epické vousy na tvářích jako mému bratru (to bych začal pochybovat, že je to kamarádka )
co je na vousech epickýho ???? já se taky v podstatě neholím, jen to občas zkrátím a znal jsem jednu holku, která měla ve 13ti hustší knír jak její vrstevníci
No já na vousech nevidím taky nic epickýho, ale jsou epický ve třech případech:
1. Zrzavý plnovous našeho vedoucího dramaťáku o kterém se pějí legendy
2. Vousy bráchy, který vypadá jako kombinace Froda a Gandalfa
3. Vousy, které vám začnou ve dvanácti růst
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.