Právě jsem byl svědkem napadení před vietnamským krámkem, škoda, že jsem neměl mobil u sebe, hned bych volal MP... A kolemjdoucí jen přidají do kroku a nic... pfff...
Abych trošku (snad) zvedla náladu - je tady mimo mě nějaký věrný (nebo aspoň méně věrný) cimrmanolog? "I am a reader. Not because I don't have a life but because I choose to have many."
Tyjo, věrný asi né, ale tak pár scének, atp. ... jsem viděl... nicméně, já jsem otevřen všem smyslům humoru, zvláště pak tomu zvrácenému ála Malá Velká Británie, nicméně, Jára mě oslovil pouze tak nějak... z části. Ale nic proti němu, abyste si nemysleli!
PrincessLeia napsal: Abych trošku (snad) zvedla náladu - je tady mimo mě nějaký věrný (nebo aspoň méně věrný) cimrmanolog?
Cimmermana mám moc rád, ty divadelní hry jsou nepřekonatelné Ale že bych se v něm nějak extra vyznal, to asi néééé
Podívej, já také nejsem přeborník, ale hry znám zpaměti Jsem velice ráda, že ses ozval. Já miluji záskok, samozřejmě mimo jiné Jenom je velká škoda, že už teď nyní tak málo hrají díky tomu, že už tři z nich odešli Moc jsem toužila se na ně jednou podívat. Nyní už je ta šance velmi skromná...
EDIT: Miku, ty jsi mě, doufám, také nebral osobně s mým názorem na Krále tančí. Takže já nemám nyní žádné právo si nic myslet
Upravil/a PrincessLeia dne 29.08.2013 21:20
"I am a reader. Not because I don't have a life but because I choose to have many."
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.