Nějak tam teď nefandím žádné straně - všichni to jsou sráči. Z chlapů je tam jedinej normální člověk Tyrion a možná Snow. I když Ohař a Bronn jsou taky fajn. Daenerys by si asi nejvíc ze všech zasloužila trůn, ale zas jsem si k ní nevybudoval takovej vztah..
Sorry ale radši sem ti to dal do spoileru... EldeR
Upravil/a EldeR dne 17.04.2014 15:57
"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
Vepředu je Snow, ten s kým si přiťukává je Robb, za Snowem je Bran a vedle brana je creepy ořechylouskajcí Rickon ale vzhledem k tomu, že Robb je kaput, tak bx tam dost dobře klíďo moh bejt i Theon
Ach jo. Nikdy se na nic netěšte, i když máte "zaručenou jistotu", že to klapne.
Ušetříte si tak případné zklamání. A to je pocit, který opravdu na náladě nepřidá, ale přímo ji srazí pod bod mrazu...
Upravil/a Ligos dne 17.04.2014 23:58
Ten s kým si Snow přiťukává je Robb? Vždyť se spíš podobá na Theona! No co... Běloch jako běloch.
Ë: Robb je beztak mrtvej, tak proč by slavil?
Upravil/a Lord Rade dne 18.04.2014 03:15
Nemluvě o tom, že Rickon s Oshou jsou neznámo kde... Teda, já už vím, kde NEJSPÍŠ jsou, ale spoilovat vám to nebudu Ono jde hlavně o to, že jde o pěkný reakční GIF, ale se schizofrenikem se hádat nehodlám!
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
S ožralým schizofrenikem se rozhodně nehádej ...Fakt to jde z toho gifu těžko poznat a vypadá mi jak Theon. Robb měl přeci vousy, ne?
BTW. Dnes jsem schodil jednu popelnici a v ten samej okamžik spadla veškerá elektřina a osvětlení v ulici. Divný.
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.