No, já si teda myslím, že ta teorie o paralelních vesmírech je poněkud přehnaná. Ano, věřím, že existují, ale ne že v nich existuje vše, na co člověk kdy pomyslel. To už by byl jakýsi podivný Tulpa efekt promítající se do paralelního vesmíru. Navíc, takový vesmír by prostě nemohl existovat - lidé věčně myslí na kdejakou koninu, i na nesmysly popírající fyzikální zákony. Takový vesmír by se musel nutně rozpadnout, protože by absolutně neměl šanci dávat smysl. A ano, vím, že je těch paralelních vesmírů nespočet, ale stejně mi na to tato má domněnka sedí.
K Loch Ness: jediný způsob, jak by se tam skutečně mohlo něco vyskytovat i přes nesčetné výzkumy, které jezero celistvě a dokonale zmapovaly, je ten, že by se tam ona příšera dostávala jakousi časovou trhlinou z dřívějších dob. Ovšem zde se pak nabízí otázka, zdali tam v tak dávné době Loch Ness vůbec bylo. Pokud ne, mohla by to být trhlina časoprostorová. A tady se pak nabízí otázka, zdali by takto výraznou anomálii nebyli vědci schopní postřehnout. Odpověď je, že nevím, poněvadž těžko říct, jak by se taková "červí díra" vlastně přesně projevovala a jestli by ji naše přístroje dovedli zachytit. Ale myslím, že by měly. No a nakonec se u časové trhliny samotné nabízí otázka ryze filosofická: co je vlastně čas?
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
@Naga: Mno jo, ale v onom dokumentu právě tvrdili, že (podle této teorie) existují právě i vesmíry, ve kterých platí zcela jiné fyzikální zákony, než v tom našem. Třeba tam vůbec neexistuje gravitace, nebo jaderná fúze, atp... Ale jinak jo, naprostý souhlas - je to přitažené za vlasy....
jímá mě hrůza při pomyšlení co jsem všecko natropil v různých paralerních vesmírech Sodoma, Gomora a kesťanský peklo sou proti tomu hadr a žádnej apokalyptickej film tomu nesahá ani po kotníky
.
Reverzní upír (Vampire Reverse) diagnosed by Whirt
EldeR napsal:
jímá mě hrůza při pomyšlení co jsem všecko natropil v různých paralerních vesmírech Sodoma, Gomora a kesťanský peklo sou proti tomu hadr a žádnej apokalyptickej film tomu nesahá ani po kotníky
Třeba tam jsi kus dřeva, na který močí vesmírný psík
Upravil/a Parrot dne 28.08.2013 21:15
Pokud, tak podle té teorie existuje někde dokonalá kopie mě, nad kterou se vznáší nápis AWESOME a kolem něj krouží dva tlustí bavorští hoši (ála Üter Zörker ze Simpsonů) s křidélky, a zpívají refrén z Herr Manneliga střídavě s Lullyho Liberté Liberté.
EldeR napsal:
O tom nic nevím, ale možná se tam najde kus dřeva, se kterým někdo mlátí vesmírnýho psíka
.
EldeR napsal:
O tom nic nevím, ale možná se tam najde kus dřeva, se kterým někdo mlátí vesmírnýho psíka
@Mike: A nezají se ty věčně opakující se melodie po čase?
@EldeR: Nápodobně
@Ligos: To jsem nenapsal. Tady vidíš, jak jsou důležité čárky v české gramatice Nebyla-li by tam ona čárka před "jako ty", říkalo by to, že TY JSI přehnaný. Takto věta říká, že ONA TEORIE je přehnána. Miluju jazyk
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
nagasadowcz napsal:
@Mike: A nezají se ty věčně opakující se melodie po čase?
@EldeR: Nápodobně
@Ligos: To jsem nenapsal. Tady vidíš, jak jsou důležité čárky v české gramatice Nebyla-li by tam ona čárka před "jako ty", říkalo by to, že TY JSI přehnaný. Takto věta říká, že ONA TEORIE je přehnána. Miluju jazyk
Mikovi se to nezají ale na opakující se melodie tady máme jinýho experta.... že jo Mahoney?
.
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.