EldeR napsal:
@BW: Já tě zaškrtím !!!!!! Sem včera "sušenkoval" do 22 hodin, ani ke Skyrimu sem se nedostal ......
Měla jsem tendenci zeptat se, co má to sušenkování sakra znamenat, ale obávám se, že bych mohla skončit jako vy a to by v tuhle chvíli, kdy jsem se čerstvě upsala k dalšímu výzkumu a už tak sotva stíhám školu, byla hodně blbá situace
EldeR napsal:
@BW: Já tě zaškrtím !!!!!! Sem včera "sušenkoval" do 22 hodin, ani ke Skyrimu sem se nedostal ......
Měla jsem tendenci zeptat se, co má to sušenkování sakra znamenat, ale obávám se, že bych mohla skončit jako vy a to by v tuhle chvíli, kdy jsem se čerstvě upsala k dalšímu výzkumu a už tak sotva stíhám školu, byla hodně blbá situace
Ligos, Len, Mike: Momentálně si projíždím compl Avastem. Jinak policie si nad tímto již láme hlavu a nyní jde o to zbavit se toho viru (tehdy pokud jsem ho chytil: Nejsem si jist zdali jsem ho chytil nýbrž jsem měl zaplej antivir jako vždy google v anonymním režimu a stránku na níž se to objevilo hned zavřel)
Každopádně zřejmě budu formátovat PC nýbrž se mi to vždy osvědčilo. Ještě uvidíme jestli Avast něco najde.
NESNÁŠIM HACKERY -_-
Zapalte bible obraťe kříže papeže pošlete nejlíp za mříže!!!!!!
Steam nick: ScarletWhore
Jsem neschopný retard kterému musí MIKE připomínat změny podpisu
Mno, pokud ti to poskytne alespoň minimální útěchu - i já jsem se kdysi stal jejich obětí, i přes placený antivir (tuším, že to byl NOD32).
Totálně mi to rozhodilo PC, takže se musel nainstalovat koplet nový systém....
Hackeři sou v pohodě Nebýt jich, tak nás kapitalistický společnosti vykořisťujou 10x tolik než dneska Ale bohužel, i tam se najde pár blbců, co se bavěj tim, že vytvořej program, co ti ze*ere celýho kompa.
K problému: Něco podobnýho měl kdysi kamarád, musel reinstalovat.
Ligos: Každému se stane uvidím ale asi možná i já budu reinstall systém navíc bych si ho již potřeboval trochu pročistit.
Avšak co jsem četl tak každému to hned zobrazilo toto akorát že místo plochy a nešlo se z toho niják dostat zatím co já již několikrát resetoval PC a nic. No uvidím jak se to vyvine.
Nerevar: Myslel jsem ty blbce
Tak jdu na reinstall hele co mi to našlo v AppDatech
Je to TROJAN
Upravil/a METTALIC dne 11.10.2013 18:01
Nerevar: Je toho moc a pořád to jde na další soubory než by mi to avast zkontroloval tak mohl být celý PC nakažený (alespon myslim protože to vypadalo že se to šířilo dàle tak reinstaluji) stejně to mému PC jen prospěje
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.