@Mike: Panebože, Mikeu, ty jsi tak chytrý člověk, jakože beze srandy. Proto mě tak dostává debilita některých tvých otázek o GoT Až mi budeš bezpečně schopen říct, který bůh našeho světa je ten pravý, pak ti řeknu, který je ten pravý ve Westerosu
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
nagasadowcz napsal:
@Mike: Panebože, Mikeu, ty jsi tak chytrý člověk, jakože beze srandy. Proto mě tak dostává debilita některých tvých otázek o GoT Až mi budeš bezpečně schopen říct, který bůh našeho světa je ten pravý, pak ti řeknu, který je ten pravý ve Westerosu
Tak já se v tom světě fakt neorientuju. Moc "huge" na mě. Ale jo, chápu, že tadle otázka byla asi fakt dost debilní.
@Mopi: Na opensubtitles.org jsem našel vícero verzí. Nevím, jakou sis pořídila ty, ale na té stránce by nějaké sedící titulky určitě být měly Případně šup na torrent a stáhnout jinou verzi S04E01.
Upravil/a nagasadowcz dne 15.04.2014 16:25
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
Nechápu servery ála Hellshare... vždycky, když něco hledám, a je to třeas jen na serveru podpobnýho typu, děsně mě to vytočí... Prostě proč nemůže bejt všude free varianta... jakoby... co z toho uploader má? Je tam alespoň nějaký systém odměn?
Proč bych to tam jinak nahrával, kdyby tam nebyl systém odměn? Vydělal jsem si na tom už... Počkej kouknu se. Asi 1550 a teď tam mám dalších 459 k výplatě. První tři stovky jsem si pro informaci vybral 26.3.2013.
"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
Zase tolik né. Většinou s tím souborem ani tolik nepracuju, jen občas přidám titulky... Nahrával jsem tam jen nějaké seriály. Jen je blbé, že ti to hellshare většinou dřív či později smaže..
"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.