EldeR napsal:
@Diego: První 3 série mám dabovaný, tuhle 4. bohužel už ne a na dabing rozhodně čekat nevydržím, pokud tedy vůbec někdy bude
První tři řady mám taky v cz, ale na tu čtvrtou to snad vydržím. Ale jak si neustále čtu vaše komentáře tady, tak nevím jestli to nezkusím i s těma titulkama.
No ono de taky o to, jestli to budou dabovat postupně, nebo až po uvolnění celý série.... každopádně mě titulky většinou nevadí , i když nepopírám, že dabing je dabing a je to v mateřštině rozhodně o trochu pohodlnější
.
Reverzní upír (Vampire Reverse) diagnosed by Whirt
GoT s dabingem? Uvědomujete vy si, jak skvělí tam jsou herci a že v češtině říkají Jaimemu Chaime? Kdysi býval dabing aspoň dobrý, ale tak či tak znehodnocuje původní film a mění ho. Naučit se číst titulky bleskově bez ochuzení požitku je jen otázka cviku. Po 2-3 filmech nebudete mít problém a skutečně to stojí za to
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
Ano, on je mnohem větší svině. Joffovi oběti byly veskrze prosté, sic brutální. ON je schopen zajít jakkoli daleko, aby dosáhl svého. A co chce? Přece všechno
SPOILER k pachateli v pozadí
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
@Mike: Bro, learn your fucking lore! Ten kontinent s tím přístavištěm... se z tebe poseru
Ano, její dlouhodobý cíl je vrátit se do Westerosu a znovu si vydobýt Železný trůn. Jenže mezitím se leccos stane a Daenerys pochopí, že se nejprve musí naučit vládnout městu, než bude vládnout celé říši...
Spoiler k Dany... a dalším.... co vlastně ani není spoiler
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.