Přiznám se, bro, že s Lullym to mám jako s novými alby od Avantasie - je mi jasné, že ať se to jmenuje jakkoli, je to pořád jedna písnička s drobnými odlišnostmi. On Luly dělal pěknou hudbu, ale tam si fakt nedokážu zapamatovat jediný konkrétní kus, jedinou melodie, protože to je pořád dokola a dokola a dokola to samé. Takže jsem si to pustil teprve, až jsi mi to teď připomněl
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
Já bych si ji zase v životě nezapamatoval. Záleží to prostě na vkusu a tom, co se ti líbí. Některé melodie, o kterých jedni řeknou, že jsou všechny stejné, já chápu jako něco zcela odlišného (black metal, Penderecki), prostě proto, že to dovedu správně vnímat. Každý máme svoje
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
Vše nejlepší, ale jak podotýká náš drahý kolega - je-li k čemu, ale neb vím, že je, tak gratululuju.
No a jináč...
... právě mi spadl takový pěkný medvídek z nějakýho drahýho kamene, co jsem měl tak metr v poličce nad macbookem přímo na Mac... je tam odřeninajsem vytočenej... tk mám ťuklej roh a škráblý víko... hodnota klesla o 5000 minimálně... jsem nasr...
Wow.
Postnu něco o Isaacovi na 9gag.
První den, 30 points, komenty to kritizujicí.
Druhej den dvojnásobek.
Třetí zase o trochu víc.
Kouknu dneska a takový: 3 139 points Ok ... (tak jako flame v komentech je, nelíbí se jim že mám rád Isaaca, ale stejně... 3 139)!
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Vy to sledujete s titulkama, že? Já preferuju spíš cz dabing, protože s titulkamasi pak ten film/díl nevychutnám tak dobře, jako s dabingem. Ovšem když není zbytí, tak mi nijak nevadí. Třeba ve filmu, když jsou některé pasáže s titulkama, tak je to někdy dokonce příjemné zpestření.
Doufám, že mi tu nic z děje nevyzradíte!
Ligos: Tak vše nej a řádně to oslav chlape!
Upravil/a Diego dne 14.04.2014 20:53
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.