Spec Ops the line má cooperační mód nechce si někdo zahrát?
Upravil/a LordeS dne 30.03.2015 22:42
Est Sularus Oth Mithas
Povídka z postapocalyptického světa (Fallout)zde Máš zájem o Let´s play videa ze Skyrimu a dalších? Kliknizde LPéčková Facebook fan page klikni zde Netradiční DrD (hra na hrdiny) ze světa Falloutzde Chceš vést Osadníky k lepšímu životu? Navštiv je zde Steamnick: LordeS111 Originnick:LordeS11
Povídka z postapocalyptického světa (Fallout)zde Máš zájem o Let´s play videa ze Skyrimu a dalších? Kliknizde LPéčková Facebook fan page klikni zde Netradiční DrD (hra na hrdiny) ze světa Falloutzde Chceš vést Osadníky k lepšímu životu? Navštiv je zde Steamnick: LordeS111 Originnick:LordeS11
Šetřím na Basu, zesilovače, bedny a čajovnu* nejsou peníze na hry. Možná po prázkách (brigádě) tahle hra za peníze stojí
Upravil/a matthew074 dne 30.03.2015 22:50
Boing
prázdná basa stojí stovku, jako činku použiješ cokoliv, beden je všude dost (hlavně kartonových) akorát ta čajovna vázne
Upravil/a LordeS dne 30.03.2015 22:52
Est Sularus Oth Mithas
Vázne všechno, ale můžem dát někdy ty BF, když už to máme Mohli by jsme vůbec uspořádat nějaký match pokud to tady má víc lidí.
Upravil/a matthew074 dne 30.03.2015 22:54
Boing
Takže budeš nakonec hrát na basu? Se našel někdo, kdo chce basáka? Kytaristů je všude dost pravda a ti potřebují doprovod. Taky jsem se takhle jednou nechal nalákat.
"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
LordeS : Dneska hrát nebudu už tak mám dost potíží se učit a sledovat fórum no možná jeden zápas bych dal pokud by se to nelagovalo, ale máme od čtvrtka do Velikonoc volno takže času bude dost mimo to pondělí
Lord Rade : Právěže basáci to maj nejlehčí a já jako největší amatér jsem byl pro tuhle "čest" v naší kapele vybrán. No zatím se učím na normální, ale budu později hrát primárně na basu a sekundárně na elektriku normální, jelikož mě sóla fakt nejdou zatím. Tak třeba po pár letech se naučím hrát normálně
Edit: Tak stahuju patch na Origin což s 50Kb trvá tak půlhoďky.
Upravil/a matthew074 dne 30.03.2015 23:01
Boing
Jasně no. Chápu. Skupiny si většinou berou za basáky i lidi, kteří na nástroj vůbec nesáhli, protože je basa samotná neprávem považovaná za jednoduchý nástroj. Takže si někoho naverbujou, aby se neřeklo a nechají ho dokreslovat pozadí. Je to však o hudebním sluchu basáka, jestli se vypracuje.
Jo a taky se budeš muset smířit s krutou realitou..
Upravil/a Lord Rade dne 30.03.2015 23:48
"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
SuperHunter napsal:
Oni vám dali pryč to svítící jablko ? LoL to byla jediná věc co se mi na MacBoocích opravdu líbila
Nojo, ono to jablko svítilo díky propojení s displejem (když mám otevřený MacBook proti silnýmu světlu a vypnu jas displeje, tak jablko prosvítá), ale teď, jak je to tenký, tak je podle všeho něco nacpanýho (jako součástky) i za displejem, takže to prostě svítit nemuže... holt daň za tenkost... Ale taky mě to mrzí.
Whirt napsal:
matthew074 napsal:
Hákový kříž by na nich byl výstižnější.
Lord Rade napsal:
Jasně no. Chápu. Skupiny si většinou berou za basáky i lidi, kteří na nástroj vůbec nesáhli, protože je basa samotná neprávem považovaná za jednoduchý nástroj. Takže si někoho naverbujou, aby se neřeklo a nechají ho dokreslovat pozadí. Je to však o hudebním sluchu basáka, jestli se vypracuje.
Jo a taky se budeš muset smířit s krutou realitou..
obrázek sice na hovno, ale tomuhle se říká docházka
Upravil/a LordeS dne 31.03.2015 14:00
Est Sularus Oth Mithas
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.