nagasadowcz napsal:
@Diego: Teď nvm, jestli jsem ti odpověděl na tvoji otázku ohledně Darksiders. Ale mám pocit že ne No, jedničku jsem ještě nedojel, teď jsem u Stygijce a jdu ho zrovna oddělat. Co se hádanek týče, přijdou mi v pohodě. Dost chytré na to, aby člověk musel malinko zapřemýšlet, ne tak těžké, aby byl frustrovaný ze stagnace hraní. Nejsou nic extra těžkého, ale taky to není logická adventura, nýbrž akční rubačka.
@4FAN: Myslím, že můžu svědomitě prohlásit, že pro mě osobně jsou Darksiders nejvíc COOL hra, co jsem hrál. Neříkám nejlepší, nejzábavnější apod., ale rozhodně nejvíc COOL. To je prostě neskutečně EPIC
Jednička byla dobrá, dohrál jsem ji tehdy několikrát.
Hádanky tam, byli oproti dvojce méně obtížné.
A COOL jsou oba díly
Lene: Tak si zahraj dvojku a možná tě to chytne.
Upravil/a Diego dne 27.12.2013 10:32
Jednou se na to kouknu
Mimochodem mám takový problém a proto bych se vás rád zeptal:
Lze u vás v okolí normálně zakoupit PaySafe nebo jim nefungují terminály/hází chybu při tisku též?U nás je to tak posledí 2 týdny :/
Hmm, pořád moc nechápu, k čemu že jsou ty sběratelské karty na Steamu, ale začínám chápat, jak se na nich dá vydělávat, abych si mohla příští Vánoce koupit další hru za 5 euro
Tasemnice napsal:
Hmm, pořád moc nechápu, k čemu že jsou ty sběratelské karty na Steamu, ale začínám chápat, jak se na nich dá vydělávat, abych si mohla příští Vánoce koupit další hru za 5 euro
Hele, já taky ne, ale prý je to "nesmírně výhodné" na zvyšování tvého steam levelu
Tasemnice napsal:
Hele, já taky ne, ale prý je to "nesmírně výhodné" na zvyšování tvého steam levelu
Aha, tak to nepotřebuju, beru to teď jako takovou hru "vyzkoušej si, jak to chodí na burze JUNIOR"
Upravil/a Tasemnice dne 27.12.2013 13:38
Tak jsem zrovna tak po.....hodně letech znova dokoukala Asterix a Obelix mise Kleopatra...a teda, furt je to stejně dobrý jak když mi bylo šest blbější a srandovnější film snad ani není
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.