No právě.. ale já myslím, že ho jednou díky pijavicím stejně předeženu V pralesech prý ty suchozemský pijavice skáčou na lidi ze stromů po celých stádech
Leneren napsal:
A mého výčtu si nevšimnete:' a to jsem přidal pouze ruce a hlavu... přidat k tomu trup a nohy to by dopadlo a ano právě teď si honím ego
Takže seš vlastně takovej "honič" ne ???
.
Reverzní upír (Vampire Reverse) diagnosed by Whirt
@Diego: Teď nvm, jestli jsem ti odpověděl na tvoji otázku ohledně Darksiders. Ale mám pocit že ne No, jedničku jsem ještě nedojel, teď jsem u Stygijce a jdu ho zrovna oddělat. Co se hádanek týče, přijdou mi v pohodě. Dost chytré na to, aby člověk musel malinko zapřemýšlet, ne tak těžké, aby byl frustrovaný ze stagnace hraní. Nejsou nic extra těžkého, ale taky to není logická adventura, nýbrž akční rubačka.
@4FAN: Myslím, že můžu svědomitě prohlásit, že pro mě osobně jsou Darksiders nejvíc COOL hra, co jsem hrál. Neříkám nejlepší, nejzábavnější apod., ale rozhodně nejvíc COOL. To je prostě neskutečně EPIC
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.