Mám před sebou text do přednesu, možná jména obsažená v textu:
Rita
Levi
Montalcini
Láčkovec
Lombros
Maniak
Nešťastnice
Marie
Mamlaska
Pratetička
Štěk
Služebná
Kiliáno
Priscilla
Tchyně
Piraňa
Sekera
Dobře, použitelný je ani ne 1% ale co kdo říká že můj přednes dává smysl?
hRDLO, sesumíroval jsem nějaký názor hledně těch zadržených, ale není to asi moc dobré... pravda, že to spíše pluje kolem mě, nicméně, snažil jsem se článek podložit, tak snad.
Lajka... Jednu takovou fenu znám ale taky znám morče Malfoye, kočku Bačinu, andulku Ničitele (hádejte jak ten andulák přišel ke jménu ) a tak dál... Sami máme psa Berna, takže Lajka je asi nejnormálnější zvíře co znám
No naše feny mají jména Kikina (to jsem vybíral já) a potom jméno, proti kterému jsem protestoval do posledního štěku - Barča (měla by se jmenovat Siréna... Podle toho jak furt v noci ječí )
EDIT: Maggie je výborný jméno... Škoda že to nebyl pes nebo aspoň kocour... To by jste ho mohli pojmenovat Spasitel
Upravil/a Whirt dne 27.11.2012 17:02
Spasitel nebo jako v originále: Santa's little helper
No my máme ještě krom Berna, kterému říkáme Čert, ještě myšáka Pascala. Nikdo necví proč jsem ho pojmenovala Pascal... No, jméno jsem vymýšlela v hodině fyziky
Otázka do pranice: Líbí se vám více tento nový vzhled blogu, nebo se vám více líbil ten, co byl nastaven dříve?
(U tohoto lze měnit styl zobrazení vlevo nahoře, pomocí šipky u nápisu Flipcard.)
Whirt napsal:
No naše feny mají jména Kikina (to jsem vybíral já) a potom jméno, proti kterému jsem protestoval do posledního štěku - Barča (měla by se jmenovat Siréna... Podle toho jak furt v noci ječí )
EDIT: Maggie je výborný jméno... Škoda že to nebyl pes nebo aspoň kocour... To by jste ho mohli pojmenovat Spasitel
Kikina se jmenovala můj Osmák degu.
Upravil/a Diego dne 27.11.2012 18:10
Tak jsem zase chvilku hrál Crysis. Opevněná základna? Hmm... Zapnul jsem Maximum Strenght, vyskákal zezadu na kopec co tam měli, zapnul jsem Cloak, připlížil se k jednomu strážnému co tam byl, zapnul jsem Strenght a umlátil ho a když spustili alarm a ostatní šli na kopec, zapnul jsem Cloak, sedl jsem si za kulomet co tam měli, zapnul Maximum armor a všechny jsem je pobil
I když ne všechny, jedni nepřišli před kulomet tak jsem je zabil granátem a když to přilákalo další stráže, zapnul jsem zase Cloak a jeden headshot za druhým.
Dle mého gusta
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
hRDLA napsal:
Pěkný Miku, akorát, nešla by změnit barva, nevím, ale tahle na mě působí nějak chladně. Co třeba tmavě zelená?
Jdu na to!
editováno, ale tmavá nejde - jdou jen světlé odstíny a to pouze některých barev... což mě docela u tohoto dynamického vzhledu štve, mno... tak alespoň tato zelená.
Upravil/a Mike dne 27.11.2012 19:34
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.