Přátelé, jelikož je Aiko-chan ošklivé, uslintané monstrum, neznamená to, že je špatný člověk.
Přijdeme na to, jak ho vyhnat. Přitvrdíme. Čas vyjednávání vypršel. Říkejte si tomu extrém, ale navrhuji, abychom na ni zaútočili skutečně tvrdě, masovou, letákovou kampaní.
Nasadíme cirkusáky, divadlo a na trička Aiko-chan ven! Aiko-chan? ne, děkuji!
a pokud nepomůže tohle, tak už nevím co
škoda, že to whirt už vypátral
Matt: jo serou, stál jsem dneska kvůli nim dohromady 45min ve třech kolonách
Upravil/a LordeS dne 30.03.2015 21:03
Est Sularus Oth Mithas
Povídka z postapocalyptického světa (Fallout)zde Máš zájem o Let´s play videa ze Skyrimu a dalších? Kliknizde LPéčková Facebook fan page klikni zde Netradiční DrD (hra na hrdiny) ze světa Falloutzde Chceš vést Osadníky k lepšímu životu? Navštiv je zde Steamnick: LordeS111 Originnick:LordeS11
matthew074 napsal:
Jo to mě vede k otázce: Proč to je zakázané?
To mě vede k otázce, proč ne.
A když už jsme u toho, tak je to zakázané právě kvůli spamu.
Duplicitní účet může člověk využít k mnoha nepříjemným věcem.
@Whirt: Démon Pozarohu je moje oblíbený chat alter ego
Ok, tohle je creepy... když jsem zkoušel jestli si pamatuju jak se píše copyright značka, tak jsem zmáčkl nějakou kombinaci kláves a otevřelo mi to tvoji složku (skladuju tam tvoje obrázky)... O.O
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
hRDLA: je to tak, je to troufale prohlášeno za nejlepší PC hru všech dob, googli
já mám za to že to je HL2.
Ehm Ehm Ehm, zeptáme se čaroděje Wikouše, co si o tom myslí...
The game received universal critical and industry acclaim, including repeatedly being named "Best PC Game of All Time" in PC Gamer's "Top 100 PC Games" (last in 2011)[4] and in a poll carried out by UK gaming magazine PC Zone.[5] It was a frequent candidate for and winner of Game of the Year awards, drawing praise for its pioneering designs in player choice and multiple narrative paths.[6] It has sold more than 1 million copies, as of April 23, 2009.[7]
Ok, teď vážně, je mi to vcelku jedno Vypadá na Paštiku, a podle mě jí domlouvat ať s tím přestane nebude mít nějakej extra efekt. Ale ona to beze mě snad přežije (a nebo jí to budu do konce její internetový kariéry předhazovat... Já vím, jsem zlej ;v;!)
Upravil/a BadWolf dne 30.03.2015 21:12
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Hele lidi, já mizím a budu rád, když to tu trochu zkrotíte a pokud už budete chtít trollit, tak do Trolling roomu.
Upravil/a Whirt dne 30.03.2015 21:13
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.