EDIT: Tak jsem právě dokoukal poslední díl DW a zatím nemůžu říct žádné jasné stanovisko. Jsem z toho trochu... zmatený. Zítra si to pustím ještě jednou a pak napíšu do patřičné sekce.
Upravil/a nagasadowcz dne 26.12.2013 01:55
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
Achjo, tak jsem ráno omdlela a když jsem se probrala, měla jsem dlouhou krvavou ránu na zádech a cukala jsem sebou. Budu mít asi parádní jizvu, ale mám fakt strach, jestli se u mě nerozvíjí epilepsie Zrovna teď by to bylo nejmíň vhodný
@Tasemnice ... to snad bude něco jinýho, jako například únava, nebo výkyv tlaku.
@4Fan.... Tak sem kvůli stahování Left for dead 2 šel spát kolem 5:00 ráno a v 8:30 už sem musel vstávat a začít vařit, páč sem si pozval na návštěvu rodiče a ještě k tomu na oběd, takže kdybych byl nezvěstný, tak sem sebou taky seknul, protože poslední dobou spánek vážně zanedbávám
.
Reverzní upír (Vampire Reverse) diagnosed by Whirt
Tas, hele to snad ne holka. To je dost možný že máš jen nízký tlak a dostala si nějakou křeč. Mě se dost často stává že se mi zamotá hlava když rychle vstanu, zkus pít víc kafe.
@Tasi: 1) Stalo se to poprvé? Pokud ano, tak bych se zatím neznepokojoval.
2) Holky s jizvou na zádech nejsou o nic horší než holky bez jizvy na zádech. Záleží spíš, co je to za holku
3) I v případě, že by to epilepsie byla, se opět není třeba příliš děsit. Je to samozřejmě nepříjemné a nepřeju ti to, ale většinou se to dá medikací dobře držet na uzdě a věřím, že ty to určitě překonáš.
4) Hlavně žádnou paniku! Ať je to, co je to, ty to zvládneš
P.S.: Moje mamka měla epilepsii (v době těhotenství na to brala prášky - dodnes věřím, že to je jeden z důvodů mé poškozenosti), dodržovala medikaci a dnes už se u ní žádné příznaky neprojevují, aniž by musela prášky dál brát.
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
Dostáváte na steamu ty sběratelský karty i v režimu offline?
BTW. Právě jsem si na Steamu koupil Legendary edici Skyrimu za nějakejch 350 kč.
Upravil/a Lord Rade dne 26.12.2013 13:18
"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
Tak uvažuju jestli si koupit Deus Ex: Human Revolution: Director's cut nebo ne....mám na to akorát, ale nerada bych byla úplně švorc.....ale Deus Ex....ale prachy....ale Deus Ex......nevím, asi ne
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.