Nuže, teď budeš ke každému výrazu emocí či přitakávání a podobným příspěvkům přidávat odkazy na aktuální zprávy, aby se neřeklo, že jde o spam, chytrý lišáku Miku? ....
BTW, Mopi, až tu budeš, můžeš mi připsat tah do NP, nějak si na to zapomněla
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
To není ve zprávách, to já udělal výzkum a od tý doby mi to ve statech ukazuje stav mých archbabiček A vypadá to blbě
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Pokusím dneska svůj močák (holt jsem spolusrabík, že ) a zkusím si zahrát Dead Space bez toho aniž bych s někým kecal na Skypu Páč mám děsněj absťák ale nikdo na Skypu není
Ale vzhledem k tomu že sem zrovna v Twinkle twinkle little star části kde navíc bude regenerující se nekromorf tak nevím jestli to vůbec úspěšně zapnu
Mett: Okamžitě kontaktuj Policii ČR - jak řekl Ligos, mj. se jedná o vydírání, což je samozřejmě trestný čin a také se jedná o omezení přístupu k tvému majetku (tvůj software) a znemožnění používání dílčí části tvého majetku (PC jako takový - HW).
Mopidu napsal:
Ode dneška proklínám všechny (!!!) činky na světě i když jsem ji teda zvedala, tak už nikdy víc
Co se stalo?
Já před chvílí přišel ze školy z posilovny
@Mette napiš sem: http://www.pc-hel...
tam ti pomůžou, lidi co tam působí, jsou velmi zkušení co se této tématiky týče
Upravil/a Leneren dne 11.10.2013 15:49
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.