Whirt napsal:
My víme... Na vesnici se všichni "dobře znají"
Což je někdy dost velký problém Nic tam neutajíš a všichni to věděj ještě dřív jak ty i když se to týká tebe Naše babky se neflákaj ty věděj všechno na všechny
Sem nejlepší trenér na světě
Whirt napsal:
Což je někdy dost velký problém Nic tam neutajíš a všichni to věděj ještě dřív jak ty i když se to týká tebe Naše babky se neflákaj ty věděj všechno na všechny
Whirt napsal:
ála filmy slunce, seno...
Slunce seno je film točený na základě skutečných událostí které se děli, dějí a budou dít
jednou u toho krámu budem sedět a krafat my
Sem nejlepší trenér na světě
Whirt napsal:
Sousedská výpomoc, a přátelství. (Pro Whirta s podtextem, pro ostatní dle výběru )
Já bych to ani jinak přečíst nedokázal
jo já vim
... jo já vim - pronesené tónem hlasu Andyho:
Altazar napsal:
Mike napsal:
Altazar napsal:
Whirt napsal:
ála filmy slunce, seno...
Slunce seno je film točený na základě skutečných událostí které se děli, dějí a budou dít
jednou u toho krámu budem sedět a krafat my
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.