Ale pokud se ti tam nehodí, klidně napiš, že jsem ho někde vytrousil (což je dost možné)
Est Sularus Oth Mithas
Povídka z postapocalyptického světa (Fallout)zde Máš zájem o Let´s play videa ze Skyrimu a dalších? Kliknizde LPéčková Facebook fan page klikni zde Netradiční DrD (hra na hrdiny) ze světa Falloutzde Chceš vést Osadníky k lepšímu životu? Navštiv je zde Steamnick: LordeS111 Originnick:LordeS11
ok a už ani Jamese seniora (kterej byl teda sympaťák ) a BWho, pokud skutečně nebude hrát
Est Sularus Oth Mithas
Povídka z postapocalyptického světa (Fallout)zde Máš zájem o Let´s play videa ze Skyrimu a dalších? Kliknizde LPéčková Facebook fan page klikni zde Netradiční DrD (hra na hrdiny) ze světa Falloutzde Chceš vést Osadníky k lepšímu životu? Navštiv je zde Steamnick: LordeS111 Originnick:LordeS11
Jamese jsem zabíjet nechtěl, ale musel jsem kvůli Nagově odchodu :/ Teď už máte holt v partě kromě vás 3 teenagery a jednoho trochu pomátlýho vesničana ve středním věku + jeho odstřelovačku Julii
"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
Sakra já věděl, že jsme 4 ale, že ten poslední je v křeči na vozejku, to jsem nevěděl...
Edit: sorry psal jsem tah u dodavatele, když jsem čekal na zboží
Upravil/a LordeS dne 05.06.2015 17:33
Est Sularus Oth Mithas
Bych řekl, že když čekáš na dodávku, tak budeš ještě čistý a plně soustředěný. A v křeči na vozejku? WTF?
S BWm nevím, co je. Zatím bude v příběhu jen mlčet, ale jestli nebude hrát vůbec, tak ho budu muset z příběhu vyřadit.
Upravil/a Lord Rade dne 05.06.2015 17:57
Viz :Sadu holí hodím vedle postele vytáhnu zpoza kalhot mojí novou Bibli a schovám jí pod polštář. Potom jí zas vytáhnu a krátce si prohlédnu pár hlavních stran poté jí už nechám pod polštářem a výjdu ven za ostatníma. str,147
Boing
Odchod tímto způsobem mi vyhovoval, protože na to, abych ho zabil nebyla situace, ale že vás okrade jsem nečekal. Jsem s tím ale spokojen, alespoň budete mít těžší hru
Sakra to je zmetek takovej malej cápek a jak nás vyškolil
čekal jsem, že odejde do zapadajícího slunce s Larrym v náručí, prostě nějakej Happy End
opět přestávám věřit v dobro lidstva...
LR, mám jednu otázku, je to trošku k herní situaci.
Vaříš z vody, neboli improvizuješ, či nám hážeš klacky pod nohy? Nebo máš hru dopředu připravenou?
Kdyby ti lidé byli nepřátelé a já se rozhodl toho člověka zabít, aniž bych přesně věděl, kdo to je, otočil bys to a řekl, že jsem zabil naše kámoše?
- jelikož ty lidi z muzea neznám, je velká šance, že budu tyhle střílet
Upravil/a LordeS dne 09.06.2015 12:02
Est Sularus Oth Mithas
Situaci mám vždy promyšlenou o krok vpřed. O dva je to zbytečné vzhledem k tomu, že bych musel předem vymýšlet reakce na první krok. Takže vím, kdo je teď uvnitř, ale nemám připraveno nic většího na vaše počínání.
- I když to se zabitím kámoše bych ti měl oplatit vzhledem k SR
Upravil/a Lord Rade dne 09.06.2015 14:55
což to máš pravdu
ale oba ti vojáci měli několik nedokončených vět a měl jsi dost času na to reagovat
Est Sularus Oth Mithas
Čekám, že za oknem bude další vousatý úchylák.
Což asi nebude, protože odešel ven..
Est Sularus Oth Mithas
Jo jo, nemuselo to vůbec dobře dopadnout
Mám v budoucím plánu udělat hru na způsob odpovědí A) C) s lehkým dějem.
Fór je ale v tom, že jakmile hráč zvolí špatně nebo nějakou echt !@#%§vinu, jeho postava umírá a hra končí.
Každej by měl svůj sólo děj a vše by záleželo na osudu
Est Sularus Oth Mithas
Tohle jsem taky plánoval, ale potom jsem od toho upustil. V minulosti jsem si udělal pár takových her jen tak pro radost do sešitu. Příklad: Ve stanu se cosi hýbe, co uděláš? A - Rozstřílíš ho - otoč na stranu 12. B - blabla bla - otoč na stranu 24. atd. Inspirovala mě jedna knížka, co jsem měl doma a byla vedená na tento způsob. Nevím už jak se jmenuje. Byla sci-fi a odehrávala se na vesmírné stanici.
Čoveče furt přemýšlím, k čemu je mi vlastnost Ukecaný, když nikoho neukecám
Nepřemejšlels nad situací, co se stala v roce 1990? Sjednocení Německa. My + tým BH a Sarako
Nebo zatím máš pro nás přichystaný speciální děj? Tak moc speciální a tajemnej jako jsou přísady do Coca Coly?
Est Sularus Oth Mithas
To, že jsi ukecaný neznamená, že každýho přesvědčíš A jak vidíš, tak Fredie souhlasí, pokud budeš mít dobrej plán a ostatní se možná taky přidají.
Děj spojovat zatím nehodlám. Oni jsou od vás daleko. Jinak vím, kdo je uvnitř benzínky a přesný počet jejich nábojů. Taky vím, co se stalo v muzeu a co se děje ve skladišti. Ale je jen na vás, jestli se to dozvíte vy.
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.