Mike, Elder: Dík, aspoň nebudu mít během školního roku, co by mě tak táhlo od učení
Parrot: Já bych ty příběhy taky i celkem uvítal
Tasemnice napsal:
Whirte, já myslím, že ve Skyrimu se vždycky ještě něco najde
No, tohle je tutovka, kromě generovaných questů tam pro mě už nic není. Vím to protože ještě do mé 250 hodiny hraní jsem cestoval pouze pěšky bez fast-travelu. Až teprve posledních 20 hodin jsem strávil s pomocí rychlého cestování... Není šance, že bych tam nezažil všemožné situace... Dokonce jsem po kováři v Shor's stone podědil 90 zlatých A nemám nejmenší tušení, jak zemřel
Mimochodem může mi někdo vysvětlit, co zase přelítlo přes nos hRDLOVI ??? Jak má v podpisu napsáno, tak jsme ho zklamali a už nikdy ho neuvidíme, ale nějak mi uniká čím .....
Upravil/a EldeR dne 27.08.2013 12:40
.
Reverzní upír (Vampire Reverse) diagnosed by Whirt
Hrál jsem za Altmera (ano, já vím, jaké jsou to ve Skyrimu svině, ale já byl jasně proti Aldmerskému spolku), čistě mág (převážně obnova a ničení, ale využíval jsem všechny školy) i když jsem ke konci začal zlepšovat jednoruční boj (v jedné ruce kouzla ničení/obnovy v druhé meč) a dostal jsem se na 78 úroveň. Zdraví i výdrž jsem ale nezlepšoval, takže jsou na počáteční hodnotě 100. Zatímco bez jakýchkoliv přídavných efektů jsem měl 920 many
Whirt napsal:
No... Každopádně. Neznáte nějaké dobré módy s dobrými questy?
mohl bych ti doporučit moonpath to elsweyr http://skyrim.nex...ods/9782/? a btw ty máš DLC dragonborn a dawnguard ? jinak samozřejmě gratulace k tomu dokončení ... já bych na to všechno prolejzání asi neměl trpělivost
Whirt napsal:
Hrál jsem za Altmera (ano, já vím, jaké jsou to ve Skyrimu svině, ale já byl jasně proti Aldmerskému spolku), čistě mág (převážně obnova a ničení, ale využíval jsem všechny školy) i když jsem ke konci začal zlepšovat jednoruční boj (v jedné ruce kouzla ničení/obnovy v druhé meč) a dostal jsem se na 78 úroveň. Zdraví i výdrž jsem ale nezlepšoval, takže jsou na počáteční hodnotě 100. Zatímco bez jakýchkoliv přídavných efektů jsem měl 920 many
Tipoval sem tě na čaroděje ....
.
Reverzní upír (Vampire Reverse) diagnosed by Whirt
Whirt napsal:
Tipoval sem tě na čaroděje ....
Tipoval si dobře, většinou je moje první postava mág. Většinou Dunmer nebo Altmer, ale zkoušel jsem i jiná povolání a rasy. Hodně mě například baví hrát za zvířecí rasy se spíše plíživým zaměřením. Ale jednoduše řečeno - mág je mág
EDIT: Teď procházím steam workshopem a koukám, zda-li je tam něco zajímavého. Možná ještě se Skyrimem nekončím
Upravil/a Whirt dne 27.08.2013 13:22
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.