Mě se Dark Souls nelíbí....combat system ani ta samotná obtížnost....a stejně nemám konzoli, takže až táta zprovozní tiskárnu (dávám mu dvě hodiny než se na to vyprdne), tak začnu stahovat Borderlands 2 a Deus Ex
Tasemnice napsal:
Mike: Jo, o tom už jsem slyšela To je prostě fascinující země.
Jako jo no… přes 60% na ně věří… to je… podivuhodné… A je to zajímavější o to více, že to nejsou Španělé, nebo Italové, kdy na jihu jsou národy, které mají většinou hlubší přesvědčení, takže i proto mě to docela zaráží…
Osobně mám taky radši první osobu ale v týhle hře by to v první osobě bylo maso, jelikož máš omzenej výhled
A soubojovej systém je opravdu ten nejlepší co se mi teď vybaví...
Jinak, ona hra vlastně není ZAS tak těžká. Budu citovat jednu recenzi:
Tohle je hra, která vezme dnešního hráče, zhýčkaného všemi těmi tutoriály, naváděcími šipkami a ukazateli, chytí ho za hlavu a začne mu s ní mlátit o hrubě tesaný dubový stůl, až kolem létají zuby. A když pak odhodí vaši zmasakrovanou skořápku, s klidem vám sdělí: „U tohohle místa sedím já, a ty se to musíš rychle naučit. Nebo pomalu, mně je to fuk, ale bude tě to bolet“.
On si totiž teprv u Dark Souls člověk uvědomí jak ho vlastně všechny ostatní soubojový systémy hýčkaj. Jep, i takový věci jako je Arena. Dark Souls není těžký, ono je fér. Něco jako "Pro mně za mně si krásně projdi celej depresivní svět a vybij si každýho nepřítele. Ale udělej chybu a seš mrtvej."
Takže asi tak...
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Tasemnice napsal:
Mike: Jo, o tom už jsem slyšela To je prostě fascinující země.
Jako jo no… přes 60% na ně věří… to je… podivuhodné… A je to zajímavější o to více, že to nejsou Španělé, nebo Italové, kdy na jihu jsou národy, které mají většinou hlubší přesvědčení, takže i proto mě to docela zaráží…
Tak téhle logice moc nerozumím, řekla bych, že v severských zemích, kde bývali daleko tvrdší životní podmínky a člověk to měl vždycky od člověka daleko, měla každá zvěst a mýtus v minulosti mnohem jednodušší skutečně zakořenit v lidské mysli. Tam panovalo vždycky extrémní spojení s přírodou, z níž mýty a božstva v lidské historii vždy vycházely. Proto mě vůbec neudivuje, že právě Island
(Španělsko a Itálie jsou v tomhle významné jen v rámci křesťanství a to není dáno tím, že to jsou jižní národy, ale spíš historickopolitickými kontexty v relativně nedávné minulosti- to, co se děje na Islandu, má mnohem dávnější kořeny)
Než pojedem tak se asi podívám na nějakej LP k Dark Souls...
PewDiePie zní jako skvělá obět !
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.