Tasemnice napsal:
Parrot: Není tohle taky trochu přehnané? Vyhánět se navzájem z fóra, to mi připadá takové.. infantilní.. z obou stran.
Mike: Hele, žádnou pozvánku jsem nedostala a moje osobní taxonomie dělí zvířata na dvě skupiny a to parazity a hostitele, přičemž AWESOME jsou jenom paraziti
Navíc jsem si všimla, že tu mají někteří nováčci slogany typu "Awesome Mike for Admin Post" v podpisech, takže tě podezírám z otrokářství a vyděračství!
Jak bych mohl někoho vyhánět, když jsem byl sám vyhnán??
@Parrot: Nebudu tvrdit, že mě tvé tehdejší chování nezaskočilo a že jsem se vůbec nenaštval. Ale nevidím důvod, proč rok živit zlou krev na internetovém fóru. A tedy tě vítám
@Mike: A ani nevstoupím. Jsem zásadně proti kultům, pokud nejsou moje
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
@Mike, Tasemnice: Právě dodělávám další hudební kousek. Konečně jsem pochopil, jak na tenhle program a čeho je tak víceméně schopný. Takže odteď se budou (alespoň několik dalších pokusů) mé cesty ubírat elektronickým směrem. Ovšem nemějte obavy, bezduché techno netřeba čekat Žánrově bych to zařadil někam mezi Jarrea a Oldfielda (samozřejmě kvalitou je to o něco níž ).
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
@Mike, Tasemnice: Právě dodělávám další hudební kousek. Konečně jsem pochopil, jak na tenhle program a čeho je tak víceméně schopný. Takže odteď se budou (alespoň několik dalších pokusů) mé cesty ubírat elektronickým směrem. Ovšem nemějte obavy, bezduché techno netřeba čekat Žánrově bych to zařadil někam mezi Jarrea a Oldfielda (samozřejmě kvalitou je to o něco níž ).
Dílo je dokonáno!
Konečně jsem dohrál základní verzi Skyrimu do posledního puntíku. Od té nejmenší jeskyně přes magickou univerzitu až po poražení Alduina. Mám v sobě pocit zadostiučinění.
Dílo je dokonáno!
Konečně jsem dohrál základní verzi Skyrimu do posledního puntíku. Od té nejmenší jeskyně přes magickou univerzitu až po poražení Alduina. Mám v sobě pocit zadostiučinění.
To jsi dohrál až teď? Vždyť ti včera v noci zbývaly dva questy
Dílo je dokonáno!
To jsi dohrál až teď? Vždyť ti včera v noci zbývaly dva questy
Samozřejmě že jsem to dohrál už tou dobou, když jsi mě psal, ale teprv dneska jsem měl sílu na to to slavnostně oznámit
Upravil/a Whirt dne 27.08.2013 11:43
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.