Já opravdu nevím proč se tohle všechno děje.
jestli se tímhle stavíš proti nějakému rozhodnutí, které bylo vcelku oprávněné, abys tak něco dokázal, je mi z toho opravdu smutno. Nejsem naštvanej, ale docela se mě to dotýká, protože tohle fórum vedu už od začátku a snažil jsem se jen o blaho všech. Tím se nestavíš/nestavíte proti módům nebo uživatelům, ale (a teď budu znít egocentricky) proti mě...
Nevím proč máš takovou touhu vést nějakou pseudorevoluci...
Tak vejlet nakonec byl super. Mám pár super srandovních obrázků zvířat který vám možná někdy ukážu, ale i tak mě mrzí že nejsem v Praze když je tam Toby (uuu, už má i video a je tam s ním Gogo )
Někteří lidé zde mi říkali, že když nesouhlasím se zdejším režimem a s tím co se zde děje tak ať táhnu doprdele, anebo jinam
A když to udělám a chci vám o tom říct tak mě pošlete do prdele znovu. Well then
Upravil/a Leneren dne 05.04.2014 18:49
Raději No comment
- jsem prostě rád, že je to jen yůtůbet a vy jste mě nesetřeli třeba tím, že je to nějaký skladatel, či vědec..
Upravil/a Lord Rade dne 05.04.2014 18:56
"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
Leneren napsal:
Někteří lidé zde mi říkali, že když nesouhlasím se zdejším režimem a s tím co se zde děje tak ať táhnu doprdele, anebo jinam
A když to udělám a chci vám o tom říct tak mě pošlete do prdele znovu. Well then
No, zaprvé, nic na tomhle režimu (což je mimochodem naprosto hrozné slovo) není špatného, ale když už tu iluzi máš, a máš chuť odejít, tak se nemusíš chovat tak, jak se chováš.
Já tě nikam neposílal a EldeR prostě má už plné zuby rýpanců z tvé strany.
Zatímco my nikoho neprovokujeme a neděláme nic co by někoho mohlo vyprovokovat, tak ty od té doby co dostal hRDLA dvouměsíční ban, se chováš jako zaslepený (promiň mi to slovo) idiot.
Lord Rade napsal:
Tak nějakého Yůtůbera mám v zádi. To se teď jako počítají i tihle maníci jako celebrity, nebo co?
Tak vydělávaj z toho a maj spoustu odběratelů...
To na to abys byl celebrita stačí
Upravil/a Whirt dne 05.04.2014 19:01
Když si myslíte, že to je fakt jenom kvůli hRDLovi On mi je upřímě naprosto u prdele on byl pouze jeden z dalších důvodů proč začít vystupovat proti tomuhle režimu.
To by mě zajímalo, co tě kromě toho tak iritovalo.
Vím, že s nebyl zrovna fanoušek Mika, ale o ničem dalším nevím. Nic si nezmínil. Když si byl s něčím tak nespokojený, mohl si požádat o to aby se to změnilo.
Všichni tě měli v podstatě rádi, ale ty ses proti nám obrátil jakmile šlo o hRDLu, kterej zrovna ze všech na tebe nebyl zrovna nejmilejší...
Osobně doufám, že ti to někdy dojde, jak se teď chováš.
Upravil/a Whirt dne 05.04.2014 19:10
Whirte (edit a ne jen ty) neřeš lena, nemá to cenu. Asi si přeje stát se mučedníkem
- Nejlepší bude to dál nerozebírat a nechat si každého ať si mluví, co chce.
Upravil/a Lord Rade dne 05.04.2014 19:12
"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
Leneren napsal:
Když si myslíte, že to je fakt jenom kvůli hRDLovi On mi je upřímě naprosto u prdele on byl pouze jeden z dalších důvodů proč začít vystupovat proti tomuhle režimu.
Lene ty seš s tím rebelantstvím fakt jak nemocnej ...
A to tvoje "vystupování proti režimu" je v podstatě akorát trapnej způsob, jak na sebe upoutat pozornost. Pokud se nepletu, nikdo ti neublížil, ani tě nijak neutlačoval, nebo k něčemu nenutil, takže to je tak trochu mimo mísu...nemyslíš?
.
Reverzní upír (Vampire Reverse) diagnosed by Whirt
Ou jé kdo si dá první stehýnko pečeného mučedníka Lena?
Whirt: Já tady několikrát poukazoval na věci co se mi nelíbí ale je možný že jsi u toho nebyl anebo nevím
Elder: samosebou jde mi o pozornost na fóru na který už nehodlám docházet, protože důvody
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.