Včera sem se pěkně vypek u Dawnguardu..... nechal sem ze sebe udělat upíra, pak sem splnil asi jeden quest jako upír, potom sem se nechal vyléčit z vampirismu a vyrazil ke Strážcům úsvitu v domnění, že s nima budu normálně dál spolupracovat. A ty parchanti se na mě vrhli, že prej sem monstrum a zrůda
.
Reverzní upír (Vampire Reverse) diagnosed by Whirt
P.S.: Omlouvám se za sníženou kvalitu - trochu mi prská mikrofon. Asi jsem byl chvílemi moc blízko. Ale už se mi s tím fakt nechtěl s*át, jsem dnes nějaký přešlý, jako by na mě něco lezlo. Blbé počasí...
Upravil/a nagasadowcz dne 26.08.2013 15:08
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
Tak se pro jednou musím taky pochlubit- právě mi přišly oponentury k mému prvnímu vědeckému článku do faunistického sborníku a jsou jednoznačně kladné, takže mám prakticky jistou svojí první publikaci! Ten rok práce zadarmo se začíná vyplácet
nagasadowcz napsal:
Tak - už se to nese. Heslo je nagaformike
P.S.: Omlouvám se za sníženou kvalitu - trochu mi prská mikrofon. Asi jsem byl chvílemi moc blízko. Ale už se mi s tím fakt nechtěl s*át, jsem dnes nějaký přešlý, jako by na mě něco lezlo. Blbé počasí...
Jdu na to.
Tasemnice: Tak tady asi nezbývá nic jiného než pogratulovat. Jinak byla jsi dnes na poště?
--
Edit: Naga: WHO'S MIKE? Hej hustý, ty je fakt dobře napodobuješ. Hustýý
Upravil/a Mike dne 26.08.2013 15:31
Díky všem Andym a Louem jsem natolik posedlý, že je to tak nějak automaticky Ještě vám můžu udělat Klause, Holzmana a Loiuse Armstronga
Upravil/a nagasadowcz dne 26.08.2013 16:06
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
Mike napsal:
Zemana? "Podívejte se, pane Moravče..."
Hej, ty jsi jak ten... Čtvrtníček!
Nebo "Já mám mobilní telefon. věnovali mi ho přátelé. Říkám mu Aligátor WAAAAAAAAAAAAAA"
Zapalte bible obraťe kříže papeže pošlete nejlíp za mříže!!!!!!
Steam nick: ScarletWhore
Jsem neschopný retard kterému musí MIKE připomínat změny podpisu
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.