EldeR napsal:
@Whirt ..... Asi jsi zcela nepochopil, že svým příspěvkem jsem ti v podstatě dával za pravdu ..... Asi se sebou budu muset něco dělat, páč už ani ta ironie se mě nedaří
EldeR status: V depresi a nepochopen
O tobě jsem v tom svém příspěvku zrovna nemluvil, koukal jsem se na někoho úplně jiného
Hlavně ať už se ta maličkost, co jsem prohodil, už neřeší...
EldeR: No, to jablko by bolo protiprávní, mají ho registrovaný jako ochr. známku... Ale popisek JablKoala... ten až tak patentovaný nebude, nebo snad jo?
Mno, tak to má smůlu. Jelikož všichni víme, kdo je tu KOALA a taky kdo je tu JABLEČNÝ MUŽ, pod tímto spojením si žel bohům představím... Brr... Raději o tom nebudu mluvit...
(sorry Miku a Diego..)
Whirte, ale koukej: Nebejt toho, že jsem si koupil Mac, ty bys nikdy sem nedal video s Normanem, a já bych asi o Normanovi doteď nevěděl, a přitom je totálně boží, i když je Fancouz. Čili, super.
Jinak, teď, asi ve čtvrtek se u mě ve třídě odehrála totálně stejná scéna jako z toho videa: kamarád strkal velkem 17" notebook do batohu a moc mu to nešlo, a já na něj: "poněkud nepraktické, že?" a on, že hmmm... a já vytáhnu MacBook a: "to můj MacBook Air je tenký jako list papíru" No a pak jsem mu ukázal to video... (smál se)
Jako... prostě... trolling. Jasne trolling, ale to logo se mi fakt líbí, a mám ho teď v podpisu, ale není vidět, protože je černý... Kdyby ho někdo uměl předělat na bílý...
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.