BW: a náhle se ozvalo ze tmy: "There's only one philosophy I follow and that's the mighty american dollar."
Whirt: ne, z toho mám kápi. Jak tě mohlo napadnout že bych do toho smrkala?
No velmi povznášející příspěvky nás přece dostali tam kde jsme byli před rokem a něco; na vrchol spamerského nebe !
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Mopi: No... Ta velikost odpovídala velikosti tvého nosu. Jel jsem až do Francie, abych je koupil. Málem jsem se odtamtud nevyparlil
Mimochodem pro ostatní - nedávno jsem viděl film "Brendan and the Secret of Kells" a musím říct, že něco tak animačně stylisticky překrásného můžete vidět snad jen u minima animovaných filmů (anime, obvzlášť pak od Miyazakiho, nepočítám.)
Já? Já ? Já jsem přece JÁ Nebudu se ponižovat na tvýho vlka, konec konců já jsem... co všechno jsem, sakra...
Úchylná Komiksová Bublina, Pán Komiksových Bublin, Master of Dvojsmysly, Padlý Bůh a polovina nemoci BadhRDLA!
WHIRTE! Pamatuješ na BadhRDLA :'D? Tolik nostalgie :'D?
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Když už jsme u anime, chcete vidět jak jsem se pokoušela o anime? Vtip je v tom že neumím anime jen realistickou kresbu a výsledek je fakt zajmavej tak kdyby jste to chtěli vidět tak to někdy ofotím
Ligos napsal:
Jasně jasně... V minulý nekonečný se vám kecat nechtělo a teď? Kdo to má zas pročítat?
Mno nic, propásl jsem to, byl jsem zrovna v práci...
A uhodil jsi hřebíček na hlavičku .... konec minulý nekonečný půl stránky denně a někdy ani to ne a teď si odskočím za Nocturnal a když se vrátím, tak sou tady 3 stránky
.
Reverzní upír (Vampire Reverse) diagnosed by Whirt
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.