Čaues lidi,
zde je možné, i to, co je jinde nemožné, aneb Ukrajina a její čistá a podmanivá města s vyspělou infrastrukturou, továrny beroucí maximální ohled na životní prostředí a všudypřítomná krásná příroda.
(Pro ty, kteří nepochopili: Myšleno ironicky, je tu bída, neskutečné rozdíly mezi bohatými/ chudými - př. taxikář ve vyloužilém žigulu a vedle chlápek v mercedesu třídy E... , domy většinou v dezolátním stavu, žebráci na ulicích, průměrný plat v CZK 3000... Jinak příroda je sama o sobě fajn, ale kazí to továrny + nekonečný smrad z nich a kouř... jinak jsem přírodu nezkoumal více... na to není čas )
čau Miku
Tomu se snad ani nedivím, vzhledem k tomu, že jsem s pár ukrajincema už mluvil, a taky proto, že vidím, jakou práci za minimum peněz jsou ochotný tady dělat ukrajinci i třeba s vysokoškolským vzděláním
.
Reverzní upír (Vampire Reverse) diagnosed by Whirt
EldeR napsal:
čau Miku
Tomu se snad ani nedivím, vzhledem k tomu, že jsem s pár ukrajincema už mluvil, a taky proto, že vidím, jakou práci za minimum peněz jsou ochotný tady dělat ukrajinci i třeba s vysokoškolským vzděláním
Ano, protože u nich za tu práci dostane (za profesi na kterou je nutné VŠ vzdělání) méně, jak zde za dělnickou profesi a ti Ukrajinci, kteří zde dělají, jsou an Ukrajině boháči - mají vily, dobrá auta... poněvadž zboží a vše je velice, velice levné, zo pohledu čechů, slováků (kteří sem jezdí hojně nakupovat vše krom cigaret a alkoholu, na které je uvalen celní limit - 2 krabičky a 1 litr/osoba)
EldeR napsal:
čau Miku
Ano, protože u nich za tu práci dostane (za profesi na kterou je nutné VŠ vzdělání) méně, jak zde za dělnickou profesi a ti Ukrajinci, kteří zde dělají, jsou an Ukrajině boháči - mají vily, dobrá auta... poněvadž zboží a vše je velice, velice levné, zo pohledu čechů, slováků (kteří sem jezdí hojně nakupovat vše krom cigaret a alkoholu, na které je uvalen celní limit - 2 krabičky a 1 litr/osoba)
Já jsem potkal pár ukrajinců na stavbách jak dřou. A tuto profesi umí a jsou to o hodně větší dříči, než leckterý čech.
EldeR napsal:
čau Miku
Já jsem potkal pár ukrajinců na stavbách jak dřou. A tuto profesi umí a jsou to o hodně větší dříči, než leckterý čech.
Jop, protože podmínky, kde vyrůstali byly mnohem tvrdší, než v česku.
EldeR napsal:
u nás ukrajinský kamioňák vybíral z košú prodřený a jinak zničený pracovní rukavice a vozil je domů na kšeft. Prý mu tam za ně div neutrhali ruce.
Jo, zvlášť východní Ukrajina je extrémně, extrémně chudá. To západ je oproti tomu ráj na zemi, ale nemohu soudit - na východě jsem nikdy nebyl.
nagasadowcz napsal:
Lidi, hlásím, že tu teď zítra a v sobotu nebudu, jedu totiž na KoprCon. Nechystáte se tam náhodou někdo? Že bychom se případně mohli sejít, pokud by se tam našlo víc lidí z 4fanu. Na neděli už budu zpět.
Tím se zároveň omlouvám Lenovi, našemu novému hráči CTŽ a i Radeovi za svoji nadcházející téměř dvoudenní neaktivitu ve hře (přizpůsobil jsem tomu poslední příspěvek). V neděli a pondělí jsem zpět Děkuju za pochopení.
nagasadowcz napsal:
Lidi, hlásím, že tu teď zítra a v sobotu nebudu, jedu totiž na KoprCon. Nechystáte se tam náhodou někdo? Že bychom se případně mohli sejít, pokud by se tam našlo víc lidí z 4fanu. Na neděli už budu zpět.
Tím se zároveň omlouvám Lenovi, našemu novému hráči CTŽ a i Radeovi za svoji nadcházející téměř dvoudenní neaktivitu ve hře (přizpůsobil jsem tomu poslední příspěvek). V neděli a pondělí jsem zpět Děkuju za pochopení.
)
Co je sakra KoprCon?
Nevíš co je kopr nebo co je con ?
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Vzpomínáte jak jsem řekla že v Oblivionu je hezčí hudba? Beru to zpět, Skyrim soundtrack zní nejkrásněji když jste Skyrim dlouho nezapli a chvilku posloucháte
Já bych si teď chtěl zahrát Skyrim, ale můžu max. potají zapnout MC
A s tou seminárkou jsem se pořád nepohnul... Asi budu mít za 5
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.