EldeR napsal:
Stát se něco takovýho mě, tak si nejdřív zajdu na ušní a pak na psychiatrii pro nějaký prášky, co to zaženou
Mi připomělo, jak mi babča vyprávěla, že když studovala práva, tak jednou šla takhle ze schodů a spadla, že si zlomila obě ruce. Tak došla do nemocnice a na rentgen, ale když na ty snímky koukala doktorka, tak říkala, že nemá nic zlomenýho, přitom ale babča tvrdila, že jí to děsně bolí.
No, nakonec jí tadle doktorka poslala na psychiatrii s tím, že tam jí určitě pomůžou, protože nic zlomenýho nemá. Ta doktorka na psychiatrii se podívala letmo na snímky a řekla, že tu nemá babča co dělat, ale že má jít zpátky nechat si na to dát sádru a poslat k ní tu doktorku, co jí tam poslala, že jedinej, kdo je zralej na psychiatrii je ona.
No, nakonec babča sádru dostala, byly to pěkný zlomeniny. Obě ruce najednou...
Já měl zlomenou jen jednou v první třídě levou ruku, takže jsem byl uvolněnej z hodin psaní... tak jsem ale musel číst, ale protože čtu rychle, tak ta učitelka mi nevěřila, že už jsem to, co mi dala číst, přečetl. Takže jsem četl nějakou blbou knížku třikrát dokola. Sranda no.
Bro: Dál už to babička nevyprávěla. (Ale pochybuju, že by to věděla, každopádně, mě by to taky zajímalo... )
à propos: a) zjistil jsem, jak se na Macu píšou tydle à, è, æ a podobně... stačí podržet to tlačítko... vychytávka .... a za b ) nikdy bych nevěřil, že:
P.S.: Tímto oficiálně žádám vedení fóra o přidání nějaké té emotikonské buznoparády. Nemám tu co ironicky používat!
Upravil/a nagasadowcz dne 29.03.2014 01:19
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
nagasadowcz napsal:
@EldeR: V rámci humoru může nesprávná forma leckdy zvítězit nad formou správnou, je-li toho obsah hoden. Když už jsi tedy zapředl debatu
Jako "Je li toho obsah ho*en" ???
Tak a teď si každý hrábněte do svědomí, co vás napadlo jako první..... sprosťáci
.
Reverzní upír (Vampire Reverse) diagnosed by Whirt
Jak vynecháváte ty písmena, tak mi to připomnělo todleto:
"O študém chudentovi
Jednoho krásného dne, kdy svítíčko slunilo, zpíváci ptákali a štípy mouchaly, přišel k nám študý chudent v rozpláštěném trháku, tabaje nemáku.
Študám tě vítáku! Stolni si k sedu a uchlebuj si našeho kroje! V tom ale náš štěk zapesal, zaocasal vrcasem a cupama zanohal. Mňouka zakočkala a záprálha se na protaží. Pišť zamyšela, študý chudent se polekal, přeplotil skok, močil do skočůvky mezi žábající kváky a pelášil přes hrachovo tátoviště, div si lámy nepřehnátal a blákoty nezakalhotil."
Miku já náhodou znám jednu holku, co něco podobnýho občas řekne .... prostě rychlejc mluví, jak myslí a navíc má potřebu se co nejrychleji podělit o informace...no a pak z toho sou podobný perličky Teda... zvládá zmotat dokupy akorát dvě slova, ale ono to bohatě stačí
.
Reverzní upír (Vampire Reverse) diagnosed by Whirt
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.