EldeR napsal:
Miku ...Tucker a Dale vs Zlo jo ??? Já myslel, že krváky nerad
No, nerad. Ale todle je takový... to snad ani nejde považovat za krvák. Sice se tam zabíjej jak na běžícím páse, ale to parodie spíš, no...
Tucker: "Snad mu nechceš říct něco jako měli jsme těžkej den, šerife..."
Dále: "Hmm, proč ne?"
Tucker: "Protože takový hovadině nám neuvěří..."
(...)
Tucker: "Zdravíčko, šerife, víte, měli jsme těžkej den..." (táhne za nohu půlku těla a debilně se směje s Dalem po boku)
Šerif: "Vy musíte bejt totální id... abyste si mysleli, že tomuhle uvěřím..."
Tucker na Dalea: "Vidíš? Říkal jsem ti to."
1) Schwarzenegger je král akčňáků a komedií a musíš to dohnat, Mikey! Terminátor 1 a 2, Barbar Conan, Total Recall, Dvojčata a spousty, spousty dalších
2) BW, hip-hop? Fuj, co tě to popadlo?
3) Ten TaD zní dobře, na to asi kouknu.
4) EldeRe, vypnout se u toho sice dá, jenže vymyslet to... Když tak nad tím člověk pouvažuje, zjistí, že to vlastně taková sranda není. Ony ty dobré cáklosti jsou vlastně tak dementní, až jsou geniální
5) Nagův malý lingvistický bodík: DH: Jak někdo nemůže znát...? To zní dosti zvláštně, i když se to často používá. Významově to ale člověka vede spíš k otázce: "Jak je možné, že je někomu znemožněno/zakázáno znát...?" Proto se víc hodí: "Jak může někdo NEznat...?" Musel jsem
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
Nago já tvrdil, že jako divák u toho můžu vypnout, míněno jako že se nemusím zaobírat dějem, nebo souvislostmi, páč tam nic převratného není
Ad lingvistický bodík .... máš sice nejspíš pravdu, nicméně je to vcelku zažité a všichni to chápou
Ale v Mikově případě to bude nejspíš správně, protože to, že s ním neviděl žádný film, mu znemožnilo to, aby ho znal, takže významově otázka zní, "Jak je možné, že Mike neviděl žádný film s Arniem, což mu znemožnilo, aby ho znal."
I když chápu, že to je takový "překladatelský oříšek"....
.
Reverzní upír (Vampire Reverse) diagnosed by Whirt
Tucker and Dale vs Evil je epic Mi to před nějakou dobou pouštěla ségra
(To bylo ze začátku takový "No ale to vypadá jako klasickej krvák, na to já se nějak nekoukám." No... a dál už to znáte )
Naga: Ani nevíš jak jsem byl překvapenej když jsem si uvědomil že poslouchám hip-hop
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Lidi, tak tu teď víkend nebudu, vzkažte to někdo těm ňoumům na chatu, ať na mě kdyžtak nečekaj nebo něco Mám soustředění s dramákem, za hoďku a něco odjíždím, tak se mějte a zatííííím ČUS -Smusa
Mopidu napsal:
Lidi, tak tu teď víkend nebudu, vzkažte to někdo těm ňoumům na chatu, ať na mě kdyžtak nečekaj nebo něco Mám soustředění s dramákem, za hoďku a něco odjíždím, tak se mějte a zatííííím ČUS -Smusa
Jestli se tam dostanu, tak to ňoumům vyřídím A... užij si to
.
Reverzní upír (Vampire Reverse) diagnosed by Whirt
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.