Mike napsal:
Takový ty šiblý komedie ... já nevím... mě to moc nic neříká.
EldeR: oukeej
Miku když přídeš vyšťavenej z práce a chceš si odpočnout od starostí všedního dne, tak je šiblá komedie poměrně dobrá volba.... Prostě vypneš mozek, bavíš se blbostí a relaxuješ...
.
Reverzní upír (Vampire Reverse) diagnosed by Whirt
Však já taky neříkám, že se mě líbí všecko s nálepkou šiblá komedie ..... spousta takových sou akorát naprostý debility, co se předhánějí v míře trapnosti
.
Reverzní upír (Vampire Reverse) diagnosed by Whirt
Jackie Chan a Arnie (Schwarzeneger) byly akční filmy mýho dětství Mám pro ně děsnou slabost
Tak tu tak sedím a poslouchám RUN-DMC...
Wait-
...
Já poslouchám hip hop?
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Tak já se nedivím, že Mike nezná takový věci. Spoustě mých spolužáků Schwarzeneger nic neříká (Chucka Norrise znaj jenom z netu v podstatě) a většina mladších lidí na internetu když vidí něco ve stylu 80kových filmů tak křičí "To je jak Far Cry: Blood Dragon!" (a my ostatní takový "80s !" )
Upravil/a BadWolf dne 27.03.2014 18:58
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.