Mop: To ej takový doporučení jako kdyby: EldeR: Dal bych si kořeněnej steak. Mop: Pokud by ti nevadilo, že to není z masa a bez koření, tak bych ti doporučila plátek chleba...
ne, je to jako kdyby EldeR řekl "Dal bych si hovězí steak" a já "No, mám kořeněnej vepřovej" protože je to podobný, ale ne přesně a myslím že nic co by víc odpovídalo EldeRovým požadavkům zrovna teď neexistuje
Mopidu napsal:
EldeR: Na konci světa, to tohle skoro splňuje, pokud ti neva žecti zombíci jsou spíš ufo-člověko roboti
a upíři tam taky nejsou, ale ti ufo-cosi viz výše vysávaj lidi
A fantasy taky ne, ale je tam....spoiler
Až budu doma, tak se na to mrknu ....
.
Reverzní upír (Vampire Reverse) diagnosed by Whirt
Kdybych měl takové štěstí jako dneska u maturity, tak se s jistotou přestávám učit
Dnes se zkoušelo na maturitní otázky a já si vytáhl jednu ze čtyř které umím
Whirt napsal:
Kdybych měl takové štěstí jako dneska u maturity, tak se s jistotou přestávám učit
To seš klikař ... já si vytáh ty nejhorší otázky co byly
.
Whirt napsal:
Něco podobnýho se mi stalo v pátek minulej, kdy jsme taky měli jakože "cvičnou"...
Drazí lidé, ti z Vás, kdo hledají nové hudební zážitky a příliš se neorientují v americké scéně (ne dementní popové dnešní scéně, ale skutečně Americké scéně), honem si poslechněte Warrena Zevona a Townese Van Zandta. Objevil jsem díky předmětu o americkém jihu a našemu skvěléme učiteli dva génie a legendy
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
EldeR: Néé... i kdyř, jo, bavili jsme se Máhou o tom, ale nakonec kavárna. Nudná, stereotypní kavárna. Bylo to jednodušší. Obhajovat praní peněz a hlavně to celý hodit na papír... pfff... to by bylo moc těžký zvládat za dva měsíce.
EldeR: Néé... i kdyř, jo, bavili jsme se Máhou o tom, ale nakonec kavárna. Nudná, stereotypní kavárna. Bylo to jednodušší. Obhajovat praní peněz a hlavně to celý hodit na papír... pfff... to by bylo moc těžký zvládat za dva měsíce.
Kavárna ??? Aspoň internetová ?
@Whirt: Ahá... tak to potom jo
.
By to lezlo do peněz... potřeboval jsem nízkej rozpočet, abych si nemusel brát tolik půjčku, atd. ... čím míň počítání, tím líp... muselo to bejt minimálně na dvacet stran, už takhle jsem to měl na 24 ... ještě přidávat další a další věci... to už se mi nechtělo... Ale v reálu, kdybych do toho fakt měl jít, tak bych asi zainvestoval a udělal bych internetovou.
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.