Mike napsal:
Diego: perfektní!!! Ale jak jsem říkal: bacha, ať koukáš na verzi s Jeremy Ironsem a neee na tu česko-německou verzi s Mádlem
EldeR: nojooooo ale kde jsi ho sebral?
To je jednoduchý ... jedná se o poměr mých znalostí vůči znalostem Mopi, v závislosti na nadmořský výšce, tlaku a rosnýmu bodu, pro větší přesnost přepočítaný vůči rychlosti rozpínání vesmíru a rychlosti světla ve vakuu, s uvažovanou odchylkou odvozenou od gravitačního zrychlení na měsíci a pokrácený aktuálním zakřivením gravitačního pole země.
.
Reverzní upír (Vampire Reverse) diagnosed by Whirt
A to mi připomělo seriál The Borgias... kterej asi konečně dokoukám... Jeremy Irons hraje Alexandra fakt skvěle.
Dokud víš, že to hraje, tak někde bude chybička Ty si musíš myslet, že to je Alexandr!
Jinak... Vysvětlí mi někdo, co se na tom chatu děje? Rade je sexuální modla jako Mahoneyho dálniční známost
ALEXANDR VSTAL Z MRTVÝCH!!! Néé... hele, jako tendle seriál je tak dobře zahranej, že bych tomu snad i věřil... chtěl jsem vám sem hodit jednu úžasnou scénu z papežský korunovace... (mimochodem, škoda, že druhej Vatikán todle zrušil, protože papežský korunovace... no, to bylo prostě ve velkym stylu...) - byla tam chyba ve filmu... Při tý korunovaci hraje na pozadí "Zadok the Priest"... což je Britská korunovační hymna... složil jí Handel... ale tady jsme v renesanci a Handel to složil až v 1727 ...
Ligos napsal:
EldeR napsal:
Mike napsal:
Co je to zas za procento?
Úplně normální procento... Miku nenapadlo mě, že budu někomu, kdo studuje ekonomku, vysvětlovat co je procento
Ale on se neptal co je to procento, ale co je to za procento...
Přesně tak, moudrý muži!
EldeR napsal:
Mike napsal:
Diego: perfektní!!! Ale jak jsem říkal: bacha, ať koukáš na verzi s Jeremy Ironsem a neee na tu česko-německou verzi s Mádlem
EldeR: nojooooo ale kde jsi ho sebral?
To je jednoduchý ... jedná se o poměr mých znalostí vůči znalostem Mopi, v závislosti na nadmořský výšce, tlaku a rosnýmu bodu, pro větší přesnost přepočítaný vůči rychlosti rozpínání vesmíru a rychlosti světla ve vakuu, s uvažovanou odchylkou odvozenou od gravitačního zrychlení na měsíci a pokrácený aktuálním zakřivením gravitačního pole země.
Asi se budu muset poohlídnout po nějakým fantasy sci-fi akčním zombie horroru s upírama a spoustou zbraní výbuchů krve a pěkných žen, abych si od těch psychologických filmů taky odpočnul
.
Reverzní upír (Vampire Reverse) diagnosed by Whirt
EldeR: Na konci světa, to tohle skoro splňuje, pokud ti neva žecti zombíci jsou spíš ufo-člověko roboti
a upíři tam taky nejsou, ale ti ufo-cosi viz výše vysávaj lidi
A fantasy taky ne, ale je tam....spoiler
Upravil/a Mopidu dne 26.03.2014 14:12
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.