No vsadím se že nemáš tvrdší kůži než ty kameny co s tím vrtákem vrtám
To s těma zubama je blbý, ale tak snad mi pomůže ochranej skafandr. Ale co já se vůbec dohaduju jak tě zabiju, já mám v úmyslu zabít akorát Lena (zatím, muhahaha)
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
BadWolf napsal:
No vsadím se že nemáš tvrdší kůži než ty kameny co s tím vrtákem vrtám
To s těma zubama je blbý, ale tak snad mi pomůže ochranej skafandr. Ale co já se vůbec dohaduju jak tě zabiju, já mám v úmyslu zabít akorát Lena (zatím, muhahaha)
No ten bude mít radost Ještě to nezačalo a už ho chce někdo zabít
.
Reverzní upír (Vampire Reverse) diagnosed by Whirt
No já už ho zabil v Hrožbě (i když tam to on pořád neuznává páč ho pak vzkříšila Vranice - jakoby to byla výhra ) tak si ho zabiju i v NP pokud to Mopi dovolí Což asi nedovolí ale co... Stejně mi vždycky akorát kazí žážitek z těhle her - v Hrožbě to s nim bylo děsný páč když jsem dostal úkol ho zabít tak jsem se rozhodl proplížit na jeho panství a on si četl moje příspěvky aby věděl kde jsem a co zrovna dělám. No řekněte mi kterej slušnej RPG hráč tohle dělá?
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
BadWolf napsal:
No já už ho zabil v Hrožbě (i když tam to on pořád neuznává páč ho pak vzkříšila Vranice - jakoby to byla výhra ) tak si ho zabiju i v NP pokud to Mopi dovolí Což asi nedovolí ale co... Stejně mi vždycky akorát kazí žážitek z těhle her - v Hrožbě to s nim bylo děsný páč když jsem dostal úkol ho zabít tak jsem se rozhodl proplížit na jeho panství a on si četl moje příspěvky aby věděl kde jsem a co zrovna dělám. No řekněte mi kterej slušnej RPG hráč tohle dělá?
To je pravda a navíc Len se nesmíří s prohrou (viz. jeho mazání příspěvků v nekonečný, aby měl poslední právě on ) Ale rozhodně při tomhle stylu hry asi moment překvapení moc nejde
.
Reverzní upír (Vampire Reverse) diagnosed by Whirt
To je děsný když musí člověk čekat na ostatní až se vrátěj ze školy/z práce
Zdá se mi to nebo Len řekl "BW FTW!" ? Koukám sem populární i u lidí který nemám rád (ego level: BW)
Jinak to je klidně možný že si ji pamatuješ ale Whirt je ten koho se to přesně týká
To chci vidět jak se stane, ale to se asi nestane, páč i kdyby se to stalo tak by se to brzo otočilo a naháněl bych ho já
Chtěla bych zde uctít smrt mé oblíbené sniperky která zemřela v Borderlands 2 když omylem spadla z útesu... Odpočívej v pokoji, holka http://cloud-2.st...96D039227/
Upravil/a Mopidu dne 10.10.2013 15:05
Minutu ticha pro jednu výjímečnou zbraň z těch 87 babziliónů...
Upravil/a BadWolf dne 10.10.2013 15:06
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.