Diego napsal:
Vy jedete, jak dobře namazaný stroj....
A to je jen dobře.
Ahoj
MortuusDominus napsal:
Je tam hnusně, studeně, mrazivo, sychravo, mlhavo, mokro a osklivo .... a stejne se pujdu asi pozdeji projit, nejak na to mam naladu
Akorát jsem byl vynést odpadky. Je to u nás dost podobné. Pravdou však zůstává, že já se ven ani omylem nehrnu. Do Litoměřic totiž zavítal Nečas, pardon, nečas.
Altazar napsal:
Děkuji za opravu, i přes mlj věk není zrovna pravopis mlj kamarád, ale snažim se to zlepšovat
Tak jak se dneska vede?
Nevadí. Tady na fóru taky píšu všelijak.
U mě dobré, konečně den volna. Usnul jsem v 5,40 A.M., i když jsem ležel v posteli u od jedné... nechápu... navíc po tak náročném dni, co jsem měl včera... ležel jsem takřka pět hodin a nemohl jsem usnout.
A i když jsem vstával asi v 10, tak už jsem zase unavenej... nechápu ...
Jo to znám, já šel spát kolem 6 hodiny protože sem se zasekl u Dragon age, a už v 8 mně budili ať jdu posypat chodníky solý, že to hrozně klouže. Dneska fakt pekelnej den Už abysme s Aloe odjeli stim cirkusem, tam se člověk docela vyspí
Sem nejlepší trenér na světě
Mimochodem jsem se připojil k zástupu zdejších marodů a z důvodu bolesti hlavy prospal celý odpoledne. Doufám, že večerní návštěva restauračního zařízení to moc nezhorší, i když by to asi bylo fuk, páč od pondělka nemusím do práce, takže se asi dočkáte i pokračování mojí povídky. Teď sem se sice malinko zasek, ale to je asi úděl všech autorů.
Upravil/a EldeR dne 15.12.2012 19:08
.
Reverzní upír (Vampire Reverse) diagnosed by Whirt
Altazar napsal:
Jo to znám, já šel spát kolem 6 hodiny protože sem se zasekl u Dragon age, a už v 8 mně budili ať jdu posypat chodníky solý, že to hrozně klouže. Dneska fakt pekelnej den Už abysme s Aloe odjeli stim cirkusem, tam se člověk docela vyspí
Altazar napsal:
Ještě, že tuto činnost provozovat nemusíme zde.
To u nás musíme pokud máme v plánu někam vyjít z domu. Bydlim na vesnici takže tady nemáme možnosti jako maj ve městech. Ale je tu klid a za vesnicí je kopec s lesíkem a když je to poseté sněhem vypadá to jako ze Skyrimu
Sem nejlepší trenér na světě
Mimochodem jsem se připojil k zástupu zdejších marodů a z důvodu bolesti hlavy prospal celý odpoledne. Doufám, že večerní návštěva restauračního zařízení to moc nezhorší, i když by to asi bylo fuk, páč od pondělka nemusím do práce, takže se asi dočkáte i pokračování mojí povídky. Teď sem se sice malinko zasek, ale to je asi úděl všech autorů.
S tou bolestí hlavy, jsem na tom byl dnes stejně. Naštěstí si stačilo dát kolem třetí odpolední, kávu a po chvíli štamprličku hezky uleželé slivovičky.
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.