Hlásím se z PC u kámoše a už zase letím.
Jen sem vám chtěl ukázat jedno video z LEGO Lord of the Rings, u které jsme se smáli až jsem málem vychechtal plíce
Whirt napsal:
Hlásím se z PC u kámoše a už zase letím.
Jen sem vám chtěl ukázat jedno video z LEGO Lord of the Rings, u které jsme se smáli až jsem málem vychechtal plíce
.
Ale ne, moje plíce !
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Bohužel dokud nedokážu z nějakého jiného počítače ukrást harddisk, či nějaký nekoupím, tak by bylo složitější soubory z disku dostat (ikdyž přes linux by to šlo )
...hmmm, to je pravda....
Ale u nás ve městě se zrovna tenhle problém s alkoholem neřeší, u nás se řeší problém s alkoholem za volantem, jelikož opilý řidič na přehledné křižovatce srazil motocyklistu. Policie je tu teď s kontrolami velice přísná a dříve u přechodů, když chodili děcka do školy stál jen jeden a k tomu všemu jen u jednoho přechodu, teď jsou dva u všech. Jsou to vážně magoři, nezodpovědný hovada, ti co pijou za volantem!
Upravil/a Whirt dne 14.09.2012 20:54
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.