Proč, že jsi d*ment klidně řeknu i tady... akorát schválně provokuješ protože sám nemáš čím inteligentním bys přispěl no.. to je smutné...
To s tím čase jsme si moc nerozumněli, navíc většinu diskuzí jsem v nekonečný na to téma vedl s Mike, Secrem nebo Lenem a vzhledem k tomu že 2/3 těch lidí ani online nebyli tak by to tomu odpovídalo.
Upravil/a hRDLA dne 04.03.2014 22:01
Řešila se jedna věc a ty se tu oháníš druhou, která s tím téměř nesouvisí, jediné co s tím souvisí je téma Ukrajina, nic víc. Nevíš kudy kam a tak hledáš každou záminku pro pokračování tvé hádky. Kterou, jak sám víš, ale nepřiznáš si to, už jsi prohrál.
Holt si nesmíš myslet, že si bez tebe nikdo ani neprdne.
Cenzuroval jsi to jen proto, aby se do tebe kvůli tomu nikdo další nenavážel.
Upravil/a Diego dne 04.03.2014 22:13
A kdybys neměl inteligenci žáka základní školy tak by jsi si logicky vyvodil, že to spolu souvisí, když tu lidi se kterýmy to primárně řeším najsou, tak se ty příspěvky asi samy nenapíšou, teda nevím jak si myslíš že tady uživatelé fungují, ale ve skutečnosti jsou to lidé víš
Prohrál jsi leda tak ty, protože ani nevíš o čem se tu bavíme a furt opakuješ to samé
hRDLA napsal:
No tak jdi do piče, už to cenzurovat nebudu
Elementární zásady slušnosti by se zde měly dodržovat, přeci jen, jsme civilizovaní lidé a podle toho by naše projevy měly vypadat. Je to i v prvním postu, že by se měly dodržovat hranice slušných mezí.
Urážet umí i pětileté dítě, takže tě za něj také považuji. Ukazuješ, jak jsi omezený a nemáš další argumenty z daného tématu a tak si hledáš jen další.
Porušuješ pravidla, opakovaně, nejsi nedotknutelný, varuju tě.
hRDLA: Todle už nechci moc komentovat dále... to je vaše záležitost, vy si ji vyřiďte, ale v klidu veřejně, nebo přes soukromé zprávy (tam si pište co chcete).
Upravil/a Mike dne 04.03.2014 22:44
Jestli dobře čtu, tak žádné sprosté slovo jsem nenapsal. Jedinej kdo u uráží, jsi ty.
Myslíš, že jsi nejlepší co?
Nečekal jsem, že by ses ze mě podělal, jen ti chci dokázat, že nejsi nedotknutelný.
Bez sprostých slov je urážek - poukázování na vizáž, vlastnosti, pasivní agrese, sarkasmu. Doplň si vzdělání, nebo spíše selský rozum (bohužel pro tebe to nejde )
Konečně sis doplnil vzdělání.
Přečti tvé komentáře v nekonečné od té doby, kdy jsi začal debatovat se mnou. Ty tebou výše zmíněné výrazy si tam jistě najdeš a pochopíš jejich význam.
A teď mě omluv, musím jít spát. Někdo taky totiž musí chodit do práce.
hRDLA: třeba někteří z nás tu maturitu už dávno mají. Tak nechápu, proč zmiňuješ školu, když ti teče mlíko po bradě.
Diego: na jiných fórech by už dávno za ty urážky letěl. Tak se s ním neser a dej mu na pár dní BAN. My ostatní si alespoň od těch jeho super über chytrých keců odpočineme.
Est Sularus Oth Mithas
Povídka z postapocalyptického světa (Fallout)zde Máš zájem o Let´s play videa ze Skyrimu a dalších? Kliknizde LPéčková Facebook fan page klikni zde Netradiční DrD (hra na hrdiny) ze světa Falloutzde Chceš vést Osadníky k lepšímu životu? Navštiv je zde Steamnick: LordeS111 Originnick:LordeS11
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.