@EldeR: Na komiksy člověk nikdy není moc starý. Spíš jde o to, jestli tě baví, nebo ne. Já třeba mám raději mangu, i když ji taky teď nečtu, poněvadž není čas.
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
nagasadowcz napsal:
Jo, telku zapnu fakt jen výjimečně.
@EldeR: Na komiksy člověk nikdy není moc starý. Spíš jde o to, jestli tě baví, nebo ne. Já třeba mám raději mangu, i když ji taky teď nečtu, poněvadž není čas.
Nejde asi doslovně o to, že by na to člověk byl moc starý, ale nedávno se mi například do ruky dostal čtyřlístek a prostě už mě to nijak moc neoslovuje Kdysi z toho byl člověk vyplesklej, jaký tam sou drsný nápady a teďka mě to prostě příde moc dětinský a místama až pitomý
.
Reverzní upír (Vampire Reverse) diagnosed by Whirt
Tak čtyřlístek je asi vážně pro mladší... Jako ten fakt jo.
Ale Tintin mi třeba přijde spíš pro starší... ti prckové by spoustu těch reálií těžko znali...
Jináč, právě mi došlo z USA - Dr. Pepper, Canada Dry a Mountain Dew (ten mi vnutil Máha )
Mike napsal:
Tak čtyřlístek je asi vážně pro mladší... Jako ten fakt jo.
Ale Tintin mi třeba přijde spíš pro starší... ti prckové by spoustu těch reálií těžko znali...
Jináč, právě mi došlo z USA - Dr. Pepper, Canada Dry a Mountain Dew (ten mi vnutil Máha )
Canada Dry to je zázvorová limonáda ne ??? Tu sem pil naposledy asi před 15 lety
.
Reverzní upír (Vampire Reverse) diagnosed by Whirt
Mno, co se týče tohoto sladkého pití, taky si myslím.
Ale - na druhou stranu - pokud se jedná o výrobky, které nejdou sehnat klasicky u nás v obchodech, tak proč ne?
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.