Jo jo, když jsem byl malej capart, (cca 5 let) - nechal jsem se napálit od mého "milujícího" staršího bratra: on šel s kamarády sáňkovat, a mě posadil u domu do sněhu s tím, že když to vydržím dostatečně dlouho, chytnu vlka...
A já tam naivně seděl a těšil se, až toho vlka uvidím...
Ligos napsal:
Jo jo, když jsem byl malej capart, (cca 5 let) - nechal jsem se napálit od mého "milujícího" staršího bratra: on šel s kamarády sáňkovat, a mě posadil u domu do sněhu s tím, že když to vydržím dostatečně dlouho, chytnu vlka...
No a chytil, nebo nechytil ???? Každopádně horší jak chytit vlka je chytit housera ...... to je teprve průser
.
Reverzní upír (Vampire Reverse) diagnosed by Whirt
Ligos napsal:
To je ošklivý, pětiletý děti jsou ještě roztomilí a naivní... kdyby jenom riziko vlka, ale to zklamání, když jsi ho nechytil.. to musela být hrůza.
Ligos napsal:
Hele, já si to už zas tak nepamatuju, ale dodnes mi to brácha i mamka tu a tam připomínají, že se to stalo...
Ale jak se znám, určitě jsem musel být zklamaný...
To máš těžký... mě také v předškolním věku brácha zavřel v pyžamu na balkón, někdy v prosinci a chytil jsem ne vlka, ale zápal plic Takže tak nějak chápu .....
.
Reverzní upír (Vampire Reverse) diagnosed by Whirt
Jednou prý, že si půjdem zahrát na indiány... Přivázal mě ke stromu a musela mě odvázat až sousedka, co šla náhodou kolem z autobusové zastávky, protože brácha se vypařil bůhví kam...
Ale abyste si nemysleli - teď už jsme s bráchou zadobře - jsme oba dospělí, brácha má i ženu a dcerku... Narozdíl ode mě, který o rodině nechce ani slyšet...
Upravil/a Ligos dne 22.08.2013 18:32
Hele, ale mě se ten brouček docela líbí, připomíná mi Rachni z Mass Effectu. Velkých brouků co kousaj lidi není nikdy dost Jen ty nohy, ty se mi nelíbí. Mám radši když to má max. 10 noh, tohle je nějaká armáda
Takže pro bombardování Moravy nejsem, ale když už o tom mluvíme, říkal jsem jakou slabost mám pro biologický zbraně ??
Hmm...
Ups, teď jsem si uvědomil, nebydlí náhodou Mopík na Moravě? A Whirt ?
Aby je to nesežralo
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.