Mahoney napsal:
No teda.. asi vypadám, že si pořád stěžuju.. ale aby toho nebylo málo, mám na záchodě asi 30 sekáčů a asi 100 jejich mláďátek a ke všemu mi nešel někde 2 hodiny internet, tak či onak internet už je v pořádku, pavouci mi nevadí
A to je takovej problém je zmasakrovat ??? taková menší genocida ...
.
Reverzní upír (Vampire Reverse) diagnosed by Whirt
Já je nechci zabíjet, však oni odtáhnou no, takže okeňáci se mi ozvali a prej dodělaj byt a přijdou, takže bazén je dneska odepsanej a uvidím jak dopadne ten zbytek. Tak či onak mě to pěkně namíchlo . Ale jeden z nich vypadá jako PewDiePie
Mahoney napsal:
Já je nechci zabíjet, však oni odtáhnou no, takže okeňáci se mi ozvali a prej dodělaj byt a přijdou, takže bazén je dneska odepsanej a uvidím jak dopadne ten zbytek. Tak či onak mě to pěkně namíchlo . Ale jeden z nich vypadá jako PewDiePie
No nevím, o cikánech se říkalo to samý a neodtáhli A nesplet ses náhodou v tom čase, neříkali původně, že přídou až večír ??
.
Mahoney napsal:
No nevím, o cikánech se říkalo to samý a neodtáhli A nesplet ses náhodou v tom čase, neříkali původně, že přídou až večír ??
EldeRe.. nejsem tak hloupej jak vypadám nee, vážně měli přijít ráno
Navrhuju moravu oplotit, odtrhnout od čech a vystěhovat tam ještě cikány. Následně podle situace vybombardovat, nebo jiným způsobem přeměnit na měsíční krajinu...
.
Je to strašník dalmátský, taková zlá stonožka Na Moravě to fakt je, ale spíš sporadicky a rozhodně to tam nedorůstá takovýhle rozměrů (ale pořád je to větší než pavouk nebo běžná stonožka). Na Moravě se poslední dobou namigrovalo vůbec hodně strašně zajímavých věcí jako kudlanky a komáři, co jinde v ČR nežijou, a jsou teoreticky schopní přenášet malárii.
Mimochodem, pokud se to tu ještě víc oteplí, doleze to za pár desetiletí až sem k nám
Upravil/a Tasemnice dne 22.08.2013 14:15
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.