nagasadowcz napsal:
Jo a mimochodem, co mají všichni teď s tím meme KEEP CALM AND... Že se to tu tak rozjelo... Přitom je to plakát starý přes 60 let
Podívej se třeba na hlavní stránku - na článek o TES (Totálně Epické Svitky) a pusť si video
EDIT: Hmm, tak teď mi to došlo. Ty si děláš jen pr..el, viď?
Ne, nedělám. Vím, že to je v TES, ale jak k tomu přišli autoři by mě zajímalo. A ten plakát je opravdu starý pře 60 let, byl totiž původně používaný ve VB za 2. světové války pro zvýšení morálky občanů. Zněl KEEP CALM AND CARRY ON.
EldeR napsal:
Mám, jakožto milovník zombíků a podobných žánrů, včetně poletujících částí těl a samozřejmě mozků, nutkání malinko rozvíst diskuzi na toto téma, ale vzhledem k tomu, že se vám to nelíbí, zamáčknu slzu a nebudu nic rozvádět.
Na to bacha, Mopi je na ně extrémně citlivá
Mopidu napsal:
hele lidi napište čeho se nejvíc bojíte a pak to poskládáme do jedné meganoční megamůry
Já mám asi největší strach z abstraktních věcí jako šílenství a zrada, to se špatně dává do meganočnímůry
Ligos napsal:
Mopidu napsal:
A na chatu BadWolf povídal že každého z nás si dokáže představit,.......
Celkem by mě zajímalo, jak si představuje mě Jako starýho slepýho dědka s magickými schopnostmi?
No a co teprve mě? Triskele není zrovna humanoidní
leneren napsal:
neurážej krysu co má meče ne ve skutečnosti jsem velice sličný nádherný inteligntní a silný dokonalý muž
Tak ten mě roztrhal
Ligos napsal:
Mno, já si pod jménem Diego představím postavu z Gothicu. Takovýho chlápka s knírem, špičatým nosem a dlouhými černými vlasy, vzadu do copu....
To byla první asociace, co mi přišla namysl, když jsem tu Diega prvně viděl, takže souhlas!
Upravil/a nagasadowcz dne 15.08.2012 00:52
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
Výborně, dík Mopi, hRDLO, Whirte aspol. - teď mám v hlavě JÍZ-DNÍ-ŘÁD a hned na to znělku z traileru. No a samozřejmě KU-RRR-VA. Nejlepší je, když zkombinuju hRDLův křik s parodickým trailerem a vyjde mi: JÍZ-DNÍ-ŘÁD Hospodaaaaa!
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
Nejvíc se bojím nejistoty a neznáma, takže bych se bál třeba potápění v otevřeném moři, nebo kdybych lítal někde ve vesmíru A také ve mě vyvolává nejistotu člověk v převleku. Nikdy nevíte co čekat třeba od nějakýho klauna
"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
Jsem háklivej na Grafiku - je to má vrozená schopnost.
sláva Ufrikovi,největšímu blbečkovi ze Skyrimu!
12.9.2012 21:50 - mích prvních 1000 příspěvků
Já si tohodle smajlíka nikdy neodpustím -
Jsem povýšen na Falmera takže trochu úcty... :-D!!!
Čepele se zbaběle schovávají před Thalmorem a pak Drakorozeného ukecaj k tomu aby ve Skyrimu hájil jejich zájmy!!!
Thalmore!Usekej jim hlavy a napíchni je na kopí před Thalmorskym velvyslanectvím
já se poslední dobou bojím jen srážky s blbcem.... a pak mám respekt k bodavýmu hmyzu a hadům... ne že bych se jich vysloveně bál, ale nemusím je no nic... mažu do práce
.
Reverzní upír (Vampire Reverse) diagnosed by Whirt
POZOR! JE podezření, že uživatel tiaowu (http://skyrim.4fa...ookup=3650) je bot nějaký společnosti, jelikož přidal několik komentářů, které jsou v aj a je to jen reklama.)
hRDLA napsal:
POZOR! JE podezření, že uživatel tiaowu (http://skyrim.4fa...ookup=3650) je bot nějaký společnosti, jelikož přidal několik komentářů, které jsou v aj a je to jen reklama.)
Někdo by ho měl rychle zabanovat a smazat všechny jeho příspěvky, pomalu nám to tu začíná zaspamovávat.
Jsem háklivej na Grafiku - je to má vrozená schopnost.
sláva Ufrikovi,největšímu blbečkovi ze Skyrimu!
12.9.2012 21:50 - mích prvních 1000 příspěvků
Já si tohodle smajlíka nikdy neodpustím -
Jsem povýšen na Falmera takže trochu úcty... :-D!!!
Čepele se zbaběle schovávají před Thalmorem a pak Drakorozeného ukecaj k tomu aby ve Skyrimu hájil jejich zájmy!!!
Thalmore!Usekej jim hlavy a napíchni je na kopí před Thalmorskym velvyslanectvím
Jenom taková malá zprávička pro BadWolfa: Říkal jsi že jsi velký feťák skoomy a já mám něco o čem se ti ani nesnělo: před domem mám pravidelně prodejce skoomy(6ks) a měsíčního(3ks) cukříku a sleeping tree sap(1ks) a to nejlepší je že ho zabiju a nikdo to nevidí
hRDLA napsal:
Někdo by ho měl rychle zabanovat a smazat všechny jeho příspěvky, pomalu nám to tu začíná zaspamovávat.
Hotovo - účet smazán...
Byli, dokonce dva (!), takže pokud někdo narazí na nějakého dalšího, ať mi to hlásí
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.