Zde je ukázka naší běžné konverzace na chatu, bavíme se takto každý den. Občas téma ještě přeskočí na to, jak správně hailovat, jak dlouho, v jakém úhlu a tak, občas taky mluvíme o tom, jak milujeme Radeho, ale tohle je naše hlavní téma.
Ukázka
UPOZORŇUJI, ŽE BARVY, KTERÉ JSOU V OBRÁZKU UVEDENÉ NEPOUŽÍVALI OSOBY, JENŽ JE NORMÁLNĚ POUŽÍVAJÍ.
Ty jo, Lene, doteď jsem tě měl jen za naivní děcko, ale teď už si tě skutečně vážím. Seš velkej bouchač, správnej borec, chlap, co má koule etc. Prostě řádně's to tu teď Mikeovi a spol. natřel. Kalibr!! <3
Čímž jsem chtěl říct, že jsi chudák. Protože vím, jak velký, tak ti to radši píšu, kdybys to nepochopil
EDIT: A to jsem i tebe měl rád a neuměl si bez tebe tohle fórum představit. Jako jeden z velmi mála. WOW, další zklamání... Je toho teď nějak moc a nějak pravidelně. Doufám, že z toho vyrostete. Ale u některých se obávám, že věk, kdy mohli z něčeho vyrůst, už je pryč.
Upravil/a nagasadowcz dne 23.03.2014 18:08
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
Jo, vyskytovat se budu. Zhruba stejně spoře, jako doteď, ale 4FAN se neopouští, dokud stojí Akorát už mě to fakt nebavilo jako moda... myslím, že zrovna ty nemáš problém pochopit moje důvody.
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
nagasadowcz napsal:
Jo, díky, teď jsem si ho všiml
Jo, vyskytovat se budu. Zhruba stejně spoře, jako doteď, ale 4FAN se neopouští, dokud stojí Akorát už mě to fakt nebavilo jako moda... myslím, že zrovna ty nemáš problém pochopit moje důvody.
Jo chápu tě moc dobře, o to se neboj..... akorát sem jednu chvíli měl strach, že přídu o tvoje občasný shrnutí zdejšího dění.....
.
Reverzní upír (Vampire Reverse) diagnosed by Whirt
Len je malý hovado (to víme dlouho) a Rade si z vás dělá srandu... proč tady tahle diskuze dál pokračuje? Já myslela že už jsme to vyřešili s tím, že všichni jsou idioti (obě strany)
Zde je ukázka naší běžné konverzace na chatu, bavíme se takto každý den. Občas téma ještě přeskočí na to, jak správně hailovat, jak dlouho, v jakém úhlu a tak, občas taky mluvíme o tom, jak milujeme Radeho, ale tohle je naše hlavní téma.
Ukázka
UPOZORŇUJI, ŽE BARVY, KTERÉ JSOU V OBRÁZKU UVEDENÉ NEPOUŽÍVALI OSOBY, JENŽ JE NORMÁLNĚ POUŽÍVAJÍ.
Já jsem to říkal několikrát už. Jste zlí lidé. Je mi fuk, kdo to psal. Ať si každý hrábne do svědomí, má-li nějaké.
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.