Mahoney napsal:
Tohlencto támhlencto.. i ty jeden!
Jasně, tak vydržela pěknou dobu jak řikáš, já taky nerad měním něco, s čím jsem si něco prožil, jako třeba ta okna, tahle jsou sice fajn, ale tamty semnou prožili mnoho vzpomínek a todlencto támdlencto, takže tak .
Jinak, já mám teď tuto a s tou jsem tedy naprosto spokojen
Má klávesnice
Já počkám až odejde do křemíkovýho nebe a pak si pořídím novou. Nehledě k tomu, že tahle vypadá pořád skoro netknutá a co si přítelkyně koupila domů klávesnici za 115kč, tak u ní nejsou už po půl roce vidět písmenka, protože tam sou akorát natištěný nějakou shitovou barvou Něco jinýho sou myši, ty zruším obvykle za necelý rok
.
Reverzní upír (Vampire Reverse) diagnosed by Whirt
myš mi zatím fachá, mám ji od vánoc
Okeňáci pitomý.. že já jim včera vůbec dával to kafe.. já jim dám kafe, vodu se šťávou dostanou!
Mám jít s kamarádkou plavat a prostě to nestihnu a pak ať si mě nepřejou
Mahoney napsal: myš mi zatím fachá, mám ji od vánoc
Okeňáci pitomý.. že já jim včera vůbec dával to kafe.. já jim dám kafe, vodu se šťávou dostanou!
jo s tímhle mám taky zkušenosti, neb jsem na tom byl podobně, když mi měnili okna
.
jo s tímhle mám taky zkušenosti, neb jsem na tom byl podobně, když mi měnili okna
No jó.. to jsou celí oni.. tak či onak mě nejvíc naštvalo, že jsem vstával v těch 7:30, což je hrůza a ještě mi jako budík začala hrát Katty Perry, což nechápu no prostě to vypadá na další blbej den
No jó.. to jsou celí oni.. tak či onak mě nejvíc naštvalo, že jsem vstával v těch 7:30, což je hrůza a ještě mi jako budík začala hrát Katty Perry, což nechápu no prostě to vypadá na další blbej den
No vidíš a já si tuhle vzal den dovolený, těšil jsem se, jak si pospím a v 7:00 ráno nastoupili pod oknama 3 dementi s křovinořezama a trápili je tam až do oběda ....
.
No vidíš a já si tuhle vzal den dovolený, těšil jsem se, jak si pospím a v 7:00 ráno nastoupili pod oknama 3 dementi s křovinořezama a trápili je tam až do oběda ....
to znám no tak či onak nesnášim lidi, kteří nesplňují dohody.. to snad není možný
Mahoney napsal:
to znám no tak či onak nesnášim lidi, kteří nesplňují dohody.. to snad není možný
To sme na tom podobně. Když se řekne hodina, tak to platí a nějaký takový půlhodinka sem, půlhodinka tam mě neskutečně vytáčí
No právě, co půl hodinka, to bych ještě pochopil, že se někde zdrželi.. ale když se řekne v půl osmý ráno tak prostě kolem osmý tam maj bejt seřazený! Protože mě to teď hodně komplikuje plány, jednak nevím jak stihnu ten bazén, druhak jsem si chtěl jít zaběhat a zaposilovat. Já jsem v Liberci veřejně známá osobnost, ze mě si nikdo nebude tropit šprťouchlata . Prostě hrůza no .
Mahoney napsal:
To sme na tom podobně. Když se řekne hodina, tak to platí a nějaký takový půlhodinka sem, půlhodinka tam mě neskutečně vytáčí
No právě, co půl hodinka, to bych ještě pochopil, že se někde zdrželi.. ale když se řekne v půl osmý ráno tak prostě kolem osmý tam maj bejt seřazený! Protože mě to teď hodně komplikuje plány, jednak nevím jak stihnu ten bazén, druhak jsem si chtěl jít zaběhat a zaposilovat. Já jsem v Liberci veřejně známá osobnost, ze mě si nikdo nebude tropit šprťouchlata . Prostě hrůza no .
Já bych jim normálně účtoval pokutu z prodlení
.
Mahoney napsal:
Já bych jim normálně účtoval pokutu z prodlení
Taky si řikám hele No, tak či onak, pokud nepřijedou do jedný hodiny tak se zvedám a jdu něco dělat
Tyjo, nám dneska měl přijít malíř v 8. Říkal ale, že se zpozní o půl hoďky. Odešel jsem okolo desátý, nebyl tu. Teď jsem přišel, no, je tu. Ale princip... pffff...
No teda.. asi vypadám, že si pořád stěžuju.. ale aby toho nebylo málo, mám na záchodě asi 30 sekáčů a asi 100 jejich mláďátek a ke všemu mi nešel někde 2 hodiny internet, tak či onak internet už je v pořádku, pavouci mi nevadí
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.