No nevím, jestli je Váš svět opravdu tak mrtvej, jak se zdá, ale to je fuk. Já osobně nejsem kdovíjakej spisovatel a navíc momentálně nemám žádnej vtíravej nápad, kterej by mě pronásledoval tak, že bych ho musel sepsat, jako to bylo u mých předešlých povídek Ale nevylučuju, že se v budoucnu zase do něčeho nepustím...
.
Reverzní upír (Vampire Reverse) diagnosed by Whirt
Whirt napsal:
To já jsem přemýšlel o tom, že si povedu deník z Daggerfallu, ale když už se pustím do Daggerfallu, tak není čas na nic jiného než Daggerfall
Těžká volba, co? Taky to znám...
Ale nebylo by to možná špatné, napsat nějaký příběh z Daggerfallu..
"Život je jako metal... Je rychlý, tvrdý, ale přesto uvnitř krásný!" 7.9.2014 - Level 12 (Falmer) - Ocenění "Pisálek" & "Pravidelná docházka" 17.11.2014 - Level 25 (Dwarven ballista) - Ocenění "Jarl povídkářů" za rok 2014 7.4.2015 - Level 34 (Boethiah) - Ocenění "Hráč ve zdejších kobkách"
1) Dokud budu žít, tak S4F nikdy nezemře! Teda doufám ;_;
2) Meh, já mám FB, reinkarnoval jsem ho na konci listopadu... a od tý doby jsem tam nebyl Ale mám to v plánu !
3) Pohyblivý .jpg O.o? Wadafak?
4) Můžu vědět co má hRDLA na Valentýnce ? To víte, BW a zvědavost
5) Vím, že o DkS mluvím tak moc, že to nikoho nezajímá, ale stejně (nebo možná právě proto ?) mi to nedá: http://steamcommu...=374920437 http://steamcommu...=381155163XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Pamatujete jak jsem říkala že si šetřím na Dragon Age a GTAV a Metal Gear Rising? Tak se nic z toho nekoná. Právě jsem utratila všechny svoje peníze za Sly Coopera
Došla jsem k tomu že Sony jsou absolutní kreténi protože jelikož mám CZ účet tak musím tu hru hrát v češtině, polštině, ruštině nebo turečtině. SERIOUSLY? Co to tam pracuje za debily? A podle google jedinej způsob jak to opravit je koupit si tu hru znova a v krabičce...........
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.